Moro og søt hus Design Ideas

October 3

Mange benytter anledningen til å dekorere sine hjem som en måte å sette sitt preg på eiendommen. Hvis du ønsker å gjøre hjemmet ditt gjenspeiler personligheten din, søke å inkludere uvanlig tillegg. Ved å velge noen morsomme og funky innredning alternativer, kan du sette din plass bortsett fra resten av husene på blokken, gir det en kul og uventet følelse som deg, så vel som dine gjester vil sette pris på.

Uventede Maling Accents

I stedet for å bruke maling bare for å dekke veggene i solide farger, legge uventede innslag her og der. Gjør en vegg av spisestuen stripete, for eksempel, gir plassen en moderne følelse. Eller legge detaljerte maling aksenter her og der. Maling noen grønne vinranker på vei ned gangene, for eksempel. For en virkelig uventet og oppsiktsvekk tillegg male en petite gullfisk i bunnen av en av dusj eller toalett boller.

Temarom

I stedet for bare å fylle din rom med måfå innsamlede gjenstander, gi hvert rom i huset et klart tema. Gjør du det legger samhørighet til plassen og gjør ditt hjem unikt din. For eksempel gjøre kjøkkenet eple tema, plassere eple aksenter over hele plassen og velge farger basert på dette elementet av inspirasjon. Tilsvarende dekorere din familie rom i et puslespill tema, velger puzzle-print kast for å kaste på sitteplasser mellomrom og hengende oppgaver du er ferdig med hjelp av familien fra veggene i stedet for tradisjonell kunst.

Color Theme

Selv om du kan velge en annen fargetone for hvert rom, kan det være lurt å vurdere å tillate en farge for å dominere hele hjemmet. Hvis du er en spesiell fan av grønt, for eksempel bruke ulike nyanser av denne fargen i hele huset. Mens du absolutt ikke ønsker hvert rom for å se akkurat det samme, gjennom bruk av denne fargen tema, kan du opprette en forbindelse fra plass til plass samtidig blande den opp. Dette alternativet er en spesielt klokt valg hvis du har et åpent konsept hjem eller din plass er liten, som både egner seg til denne mono-kromatisk design plan.

Word Wall Tilgang

Hvis du er en elsker av ord eller litteratur, vise takknemlighet for prosa i hjemmet ved hjelp av ord dekorativt. Kjøpe vinyl Veggdekor med stikkord eller sitater og plassere dem i rommet ditt. Når du velger sitater, plukke de som er relatert til den plassen der du vil plassere dem, som for eksempel en om å samle rundt mat å plassere i spisestuen og en om hvile for soverommet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com