Slik reparerer Betong og mørtel med HMS Sakrete

November 20

Slik reparerer Betong og mørtel med HMS Sakrete


For å kunne reparere skadet betong og mørtel, trenger du en reparasjon materiale som kan erstatte de skadede områdene med samme styrke som den opprinnelige betong eller mørtel brukes. Sakrete er en gjennomførbar reparasjonsmateriale som du kan bruke til å fylle i sprekker eller hakk i en skadet betong eller mørtel overflaten ved hjelp av de samme teknikkene som brukes til å lage disse overflatene i første omgang. Når du plasserer og la Sakrete tørke, skaper materialet en lignende nye overflaten limt med det opprinnelige materialet for å forlenge levetiden på stein, alt uten å måtte erstatte den opprinnelige betong eller mørtel.

Bruksanvisning

En ren for smuss eller rusk fra sprekker i overflaten av betongen ved hjelp av en stålbørste. Vask overflaten av betongen med et pH-nøytralt rensemiddel og deretter skylles med rent vann. La betongen tørke før du fortsetter.

2 Plasser tube Sakrete inn en applikator. Skjær tuppen av røret med et verktøy kniv i en 45-graders vinkel. Vrir røret slik at den flate av vinkelen er på nivå med overflaten.

3 Fyll eventuelle sprekker i betong eller mørtel med Sakrete. Begynn ved enden av sprekken, og trykke på avtrekkeren av applikatoren, fylle sprekken med materialet. Trykk på Sakrete godt inn i sprekker med kanten av en margin sparkel.

4 Bland en liten gruppe av Sakrete lappet med vann i henhold til produsentens instruksjoner ved hjelp av en elektrisk drill med padle vedlegg i en bøtte. Trykk blandingen over de skadede områdene, inkludert toppen av sprekker og eventuelle fordypninger i betong eller mørtel, planering dem ut med den omkringliggende overflaten. Skrap vekk overflødig Sakrete med kanten av sparkelen.

5 Bland Sakrete resurfacer i en bøtte til konsistensen av kaken batter. Hell Resurfacer over overflaten av betongen eller mørtelen.

6 Spre resurfacer over overflaten med en nal. Tillat den Resurfacer tørke i to timer og deretter gå over materialet med en kost for å skape en teksturert overflate.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com