Stucco Maleri Tips

December 27

Stucco Maleri Tips


Mesteparten av tiden når stukkatur er brukt, er det igjen naturlig i fargen, som er enten brun eller grå. Andre ganger stucco kan ha blitt malt en gang i fortiden, men det bare trenger å bli malt. Hvis en av disse situasjonene gjelder for deg, enten du stucco er inne eller ute, kan du følge noen prøvde og sanne metoder for å male stukkatur, som vil produsere et vellykket prosjekt hver gang.

preparat

Enten du stucco har blitt malt før og må males på nytt eller har aldri vært malt, forberede overflaten er viktig. Flassing stucco må fjernes og repareres. Stucco kan kjøpes ferdigblandet i tørt pulver til enhver bygning forsyning butikken. Man simpelthen å blande pulveret med vann. Men først, må du bruke en stålbørste til å rengjøre skadet eller flass stukkatur unna. Deretter fukte området med en sprayflaske vil hjelpe den nye stukk holde. Prøv å gjøre oppdateringen matche det gamle mønsteret.

Fjerning flassende maling fra gammel malt stukkatur også anbefales å sørge for god vedheft av ny maling.

riktig Paint

Når du velger maling, plukke utvendig maling beregnet for mørtel produkter og for interiør stukkatur også velge maling beregnet for mørtel produkter, Mesteparten av tiden kan du velge vann- eller oljebasert maling. Vannbasert maling vil ta lengre tid å tørke, men vil være mindre illeluktende. Din maling eller bygge supply butikken vil hjelpe deg å avgjøre hvilken maling som er best for ditt bruksområde. Men husk å prime overflaten først. Dette vil bidra til ny maling pinne og vil dekke opp eventuelle feil i gamle stukkatur.

Søknad

Påføring av maling vil være den mest utfordrende delen av prosjektet, hovedsakelig på grunn av robusthet av stukk overflaten. Det vil være vanskelig å få maling i alle enkelt teksturer. Av denne grunn er det best å spraye stukkatur overflaten med en el-sprøyta som kan kjøpes fra en bygning forsyning butikken for rundt $ 100. Men når du bruker en sprøyte, må du sørge for å tape opp omkringliggende områder.

Hvis du må bruke en rull og pensel, noe som kan gjøres, så ruller stukk med en tykk flosset roller som er utpekt for grove overflater og bruke pensel til å fylle eventuelle tomrom.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com