Hvordan å beskjære en dverg Pomegranate

December 22

Hvordan å beskjære en dverg Pomegranate


Dvergen granateple (Punica granatum 'Nana') er et lite tre som kan vokse til 6 fot, men kan holdes på en fot med forsiktig beskjæring. Granatepler er attraktive trær eller busker med lyse, tropiske blomster produserer runde, røde, spiselige frukter. Dvergen granateple er ikke spiny som mange av de større varianter og dets frukt tiltak bare 2 inches i diameter. Anlegget starter med mange grener og må beskjæres til en sentral leder for et tre form. De blanke grønne blader naturlig klamre seg til grasiøst hengende grener og frukt legge til en dekorativ touch. Dvergen granateple anlegget blir ofte holdt beskjæres som en bonsai treet.

Bruksanvisning

1 Klargjør de verktøyene du vil bruke til å beskjære planten. Ideelt sett bør du skjerpe skjærende verktøy hver gang du bruker dem til å gjøre jobben enklere og unngå å skade anlegget med kjedelig gear. Hold bladet i en liten vinkel og sveip over steinen inntil kanten føles skarp. Du kan også holde kniven opp mot lyset og se langs kanten for å se etter grader og hakk som skal skjerpet seg.

2 Fjern suckers fra foten av treet og noen brutt, syk eller død ved. Dette vil tillate deg å få en bedre titt på form av treet og bestemme hvordan å beskjære det. Det er ikke nødvendig å beskjære treet for å frukt og blad, men det vil oppmuntre ryddigere vekst og mer frukt.

3 Beskjær dverg granatepler på planting til 24 inches høy. Plant og gjøre beskjæring om våren. Dette er et godt tidspunkt å avgjøre hvilke av de mange stammer vil være den sentrale leder. Gjør ingen ekstra kutt på dette tidspunktet, men du må trene de viktigste stammen neste sesong. En dverg bonsai prøven må høyden klarte årlig, men dette er ikke tilfelle for en jordet tre.

4 Fjern spinkel og ekstra lateral vekst fra hovedleder. Hvis du ønsker å beskjære planten til et tre, kuttet ut ekstra stengler. Ellers holde stilkene og rengjør dem opp til en avstand på minst en fot fra bakken. Hold stammen klart selv som planten vokser høyere med mindre du ønsker en vill utseende busk eller hekk.

5 Skjær av terminalen endene av anlegget for de første tre årene for å tvinge mer vekst av hovedgrenene. Anlegget vil utvikle en sterk ramme, men du vil ikke få frukt på dette tidspunktet fordi granatepler bæres av endene av veden.

6 Rydd opp dverg treet årlig. Etter det tredje året, bare tipse sviske når det er skade eller når terminalen veksten er altfor overfylt. Fortsett å fjerne suckers og døde og skadede greiner.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com