Hvordan gjøre for Front Load Kombinasjon vaskemaskin tørkere arbeid?

December 29

Kombinasjon vaskemaskin og tørketrommel gjøre en fullstendig last av Klesvask i en maskin. Disse apparater er populære i små leiligheter der det er lite plass for vanlige vaskemaskiner og tørketromler, eller der det ikke er hookup for en 220-volt tørketrommel.

Funksjon

Kombinasjonen vaskemaskin tørketrommel eliminerer behovet for å flytte tøyet fra en maskin til en annen. Det fullfører vaske en tørking i en maskin. Disse apparater bruker kondenserende tørketrommel. Varm, fuktig luft pumpes ut av trommelen inn i et kondenseringskammeret er fylt med kaldt vann tåke. Den fuktighet kondenserer ut av den varme luft, faller inn i en fangst på bunnen, og pumpes ut av maskinen til vaskemaskinen avløpet.

Energisparing

Dette systemet er energibesparende fordi den varme luft taper lite varme som det går gjennom kondenseringskammeret, og vann fjernes. Dette betyr at temperaturen bare behøver å stige litt for å få til tørketemperatur. Dessuten er ingen varm luft slippes ut i hjemmet eller atmosfære. Dette betyr mindre arbeid fra luft kjøling og oppvarming apparater.

popularitet

Disse kombinasjon maskinene er ekstremt populær i Europa og Asia. Siden de har vært brukt i disse områdene i flere tiår, er teknologien godt utviklet. På grunn av at apparatet krever bare en 110 volts uttak, er det lett å bruke på en hvilken som helst innstilling. Det er bærbare modeller som er praktisk for leilighet eiere.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com