Hvordan søke en Old World Plaster Look murer

December 30

Moderne boliger ofte mangler karakter og finish av de som er bygget for lenge siden. Mens moderne isolasjon og bygningen er billigere og ofte mer effektiv, er det fint å legge til tegnet av ditt hjem ved å opprette en gammeldags look and feel. Legge gips på vegger på en måte som emulerer historiske Middelhavet hjem er ikke bare enkel, men også kan legge til dybde og interesse til ditt hjem.

Bruksanvisning

1 Rengjør veggen helt med en tørr klut for støv. Tørk den ned med en fuktig svamp og mild såpe eller spray renere hvis det er flekker eller fingeravtrykk på veggen. La veggen tørke før grunning.

2 Prime veggen med en høy kvalitet primer ved hjelp av en pensel eller maling sprayer.

3 Kjøp venetiansk gips fra din maskinvare eller maling butikken, og har det blandet og farget i en farge du velger. En gammeldags finishen er vanligvis krem, gul eller brun i fargen.

4 Påfør plaster på det klargjorte veggene med en metallsparkel. Bruk lange slag, holder sparkel i en 90-graders vinkel.

5 Overlapping dine lange slag med korte, buede streker med tynne mengder gips. Ideen er å ikke gjøre overflaten helt flat, men å la noen av gips hevet, slik at kurvene blir detektert i finish.

6 Dekk hele veggen, og la det tørke i ca 4 timer.

7 Sand første strøk med grovt sandpapir for å forberede seg til en andre strøk. Tørk av veggen ned med en tack klut før du fortsetter.

8 Påfør et andre strøk, som dekker noen tynne områder eller å gjøre mer av et ferdig utseende enn du hadde på det første strøket. Du kan legge til et tredje strøk, hvis du vil, men det er ikke obligatorisk.

9 La gipsen tørke og sand det mellom strøkene.

10 Gni den ferdige gipsveggen med en ren sparkel holdes flatt mot veggen eller med en sliping svamp. Dette vil burnish gips og fjern eventuelle skarpe kanter stikker ut.

11 Sand med 600-sandpapir, hvis du ønsker en mer polert utseende. Tørk ned veggen med en fuktig klut for å fjerne gipsstøv.

Hint

  • Bruk en luftmaske ved sliping av gips.
  • Dekk til gulvet med en presenning eller gamle ark.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com