Hvordan Kill Flies ute med hjemmelagde ting

January 5

Hvordan Kill Flies ute med hjemmelagde ting


Bite og svermende fluer er en plage både inne og ute. Ulike varianter av fluer slå tilbake picnickers ved å spise sin mat, buzz i folks ører mens de arbeider utenfor, og verst av alt overføre en rekke sykdommer. Men du kan bli kvitt disse skadedyr ved å lage en enkel brus flaske fly felle. Fluer vil gå inn i fellen åpnings å få tilgang til agn, og vil forbli i fellen på ubestemt tid.

Bruksanvisning

1 Fjern brus flaskens etikett.

2 Mark flasken en tredjedel av veien ned fra munnen. Ved hjelp av en kniv, kuttet av toppen av denne flasken langs denne mark.

3. Plasser et stykke av overmoden frukt eller rått kjøtt i bunnen av flasken for å agn fluene. Hvis fruktfluer er et problem, kan du bruke frukt i stedet for kjøtt.

4 Suge en bomullsdott i vann og legg den i bunnen av flasken for å forhindre fluer fra dehydrerende, og lider en langsom død.

5 Snu toppen av flasken for å lage en trakt. Stikke trakten inn i den andre halvparten av flasken.

6. Hulle to hull på hver side av toppen av flasken og tråden wire eller snor gjennom hullene for å lage en hengende felle. Du kan hoppe over dette trinnet hvis du gjør en bakken felle.

7 Hang agn på en utenfor gren eller plassere den hvor fluene er et problem. Sjekk beholderen hver dag for fluer. Slipp flyr i et område borte fra hjemmet eller helle varmt såpevann i fellen å raskt utrydde dem. Tømme fellen, rense den og erstatte agn hver dag.

Hint

  • Bakke feller kan tiltrekke gnagere.
  • Marihøner, øyenstikkere og andre ønskelige insekter kan bli offer for den fellen. Hvis du bruker en solid agn og en bomullsdott dynket i vann, bør de overleve inne i fellen før du slipper dem.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com