Landskap Ideer for å dekke opp Klimaanlegg

October 21

Klimaanlegget er en uunnværlig funksjon i ditt hjem, men enheten kan være skjemmende og avlede oppmerksomheten fra ditt hjem dempe klage. Hvis klimaanlegg er synlig fra gaten, kamuflere det med bruk av landskapsplanter eller ved å kombinere planter med andre former for screening.

busker

Busker kan brukes til å screene klimaanlegget, forutsatt at du har plass til å tillate den modne størrelsen på busk og la nok plass til å betjene utstyret. Ideelt sett bør busker være eviggrønne, fordi løvfellende planter vil forlate utstyret synlig når sovende.

Før du kjøper planter, sjekk med din lokale planteskole for å få råd om hva som er passende. Du må kjenne dine klimasone, kultur krav og moden plante størrelse slik at du kan planlegge deretter. Hold busker minst 3 meters avstand fra utstyret slik at folk kan omgå det som trengs. Mål høyden på utstyret for å sørge for at du velger en plante som vokser høyt nok til å gjøre en tilstrekkelig skjerm.

trær

Trær kan også brukes til å screene air condition utstyr hvis deres forgrening er lavt til bakken. Som med busker, kan anlegget langt nok unna så vedlikeholdet utføres komfortabelt rundt utstyret. Trær for screening bør også være enten eviggrønne eller bredbladet eviggrønne. Igjen, sjekk med din lokale planteskole for trær som er aktuelle for din klimasone.

Trellis

Hvis du har et stramt plass å jobbe med, vil noen ganger et espalier med vinstokker jobbe der busker vil bli for stor. Å plassere en espalier minst 3 fot fra utstyret og voksende eviggrønne vinstokker opp espalier gir en attraktiv skjerm. Dette fungerer også bra hvis klimaanlegget er i bakgården og synlig fra minst to sider, som du kan plassere to trellises i en L-form for å gjøre et kabinett som skjuler enheten. Blomstrende vinranker ville gjøre en flott tillegg til din bakgård, og ingen ville vite hva som gjemmer seg bak skjermen.

Gjerde eller vegg-skjermen

Et annet alternativ er å bygge et gjerde eller vegg for å skjule enhet med materialer som utfyller byggingen av ditt hjem. Fekting materialer må være solid, slik som tre slats, med mindre du har tenkt å plante busker foran gjerdet. Vegger kan være blokken, stucco-dekket blokk, murstein eller annet murverk. Hvis ønskelig, myke vegger ved å plante små busker eller vinstokker foran dem. Ikke glem å forlate rommet for å få tilgang til enhet for reparasjon eller erstatning.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com