Veloppdragen liten uteplass Trees

October 5

Veloppdragen liten uteplass Trees


Trær dyrket i potter kan legge til hage atmosfære, skygge og privatliv til terrasser, dekk og balkonger. For å eliminere raking og beskjæring husarbeid, velger små-leaved trær som forfaller på mindre enn 15 fot. Hold deg unna trær som krabbe epler eller lønn, som faller frukt eller frø pods. Velg potter for trærne som er solid, tykke vegger og værbestandig. Pass på at beholderne er store nok til å romme trerøtter.

løvtrær

Små løvtrær kan tilby skygge for uteplassen, duftende blomster og lite vedlikehold fordi bladene er små og trenger ikke raking. Prunus Incisa "Lille Twist" er en forvridd, varemerke blomstring dverg Fuji kirsebær som vokser til bare seks fot. Fothergilla, eller witchalder, er kjent for sin blå-grønne blader og falle farge, vokser til 5 til 6 fot, og blomstrer med glans hvite blomster. Cercis canadensis "Lavender Twist", også kalt "Covey," er et varemerke gråtende form for redbud treet som vokser til bare 7 fot.

japanske Maples

Japanske Maples kommer i gråt og oppreist former. De er tradisjonelle terrasse valg fordi de vokser godt i potter og gi vakre høst farger og avdelingsstruktur. De foretrekker ettermiddag skygge, så hvis terrassen er i full sol, velge sorter som tåler solrike forhold, for eksempel Crimson Queen, Fireglow og Garnet. Alt trenger jevnlig vanning.

bartrær

For hele året grøntområder på terrassen, eller som en form og tekstur kontrast til andre patio beplantning, bartrær er et godt valg. Ellwood er Pygmy sypress, som vokser til 5 fot, og Red Star sypress, som vokser sakte til 12 fot, holde ryddig og søyle. Wissel sin Saguaro, en uregelmessig formet sypress, vokser til seks av 2 føtter. Goldcrest og Wilma Goldcrest sypress vokse til ca 10 fot og vil legge en skvett chartreuse løvverk til mix.

frukt~~POS=TRUNC trær~~POS=HEADCOMP

Du kan plukke og spise frukt rett ut noen av dine patio trær hvis terrassen får full sol i minst seks timer om dagen. Søyle epler satt sin frukt høyre langs stammen og vokse ca 8 fot høy. Sitrontrær vil duft terrassen med sine blomster og kan gi makings for sommeren drikker. Arbequina oliven vil gi små frukter hvis den plasseres i et varmt, solrikt område.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com