Hvordan Grow Holly Busker Fra frø

December 22

Hvordan Grow Holly Busker Fra frø


Holly er en saktevoksende, små og mellomstore eviggrønt tre. De blanke grønne blader sette av dype røde bær om vinteren, noe som gjør det til en klassisk innredning rundt vinterferien. Økende kristtorn fra frø er et tidkrevende prosjekt med spiring ganger alt fra seks måneder til tre år. Når spirene spire, er vekst treg, i snitt 6 fot eller mindre i de første 10 årene. Selv om ikke den raskeste måten å forplante kristtorn, er frøspiring en levedyktig metode for å gjengi denne vinteren klassiker.

Bruksanvisning

1 stratify kristtorn frø å bryte dvalen perioden. Sett en 1-tommers lag av fuktig torvmose over bunnen av en zip-top bag. Plasser kristtorn frøene på torvmose og dekk dem med et andre 1-tommers lag av fuktig torvmose.

2 Forsegle posen og lagre den på 40 grader Fahrenheit i fire til fem måneder. Vegetabilske skuff i kjøleskapet fungerer godt for stratifisering kristtorn frø. Start lagdeling prosessen sent i høst eller tidlig vinter.

3 Fjern frøene fra kjølt området i løpet av våren eller tidlig sommer. Plante kristtorn frøene ut i en barnehage seng i hagen. Et område som har dype, Leir-sandjord og full til delvis skygge er ideell. Unngå områder som er utsatt for perioder med stillestående vann i løpet av året.

4 Plant kristtorn frø ¾ til 1-tommers dyp og dekke med jord. Hold området fuktig med hyppige, lette vannapplikasjoner.

5 Plasser en tomat bur eller andre ledningen struktur over spirene når de kommer for å beskytte de unge kristtorn plantene fra å bli tråkket.

6 Spre en 2- til 4-tommers lag av kompost over grobunn for å legge næringsstoffer til jord og oppmuntre sterk frøplante utvikling. Hold kompost tilbake 2 inches fra de unge kristtorn plantene å unngå kvalte dem.

7 transplantere kristtorn spirene til sin faste stilling når de er 12 inches høy. Grave ned 12 til 18 inches når transplantasjonen å unngå å skade taproot. Grav ut roten ballen 24 inches i diameter.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com