Hvor mye koster det å kjøre en Portable Air Conditioner?

December 19

Hvor mye koster det å kjøre en Portable Air Conditioner?


En bærbar klimaanlegget kan være en verdifull ressurs å ha under et anfall av varmt sommervær. Men klimaanlegg krever strøm for å fungere. Hvis du ønsker å holde strømregningen lav, men fortsatt bruke en bærbar klimaanlegget, er det nødvendig å finne ut hvor mye det vil koste å bruke det klimaanlegg.

avkjølte Areas

En klimaanlegget vil ta lengre tid å kjøle et stort rom enn det vil å kjøle et lite rom. Jo lenger klimaanlegg er aktivt operativt, jo mer strøm den bruker; Derfor, hvis du bruker klimaanlegget for å kjøle en stor plass, vil det koste mer enn hvis du bruker klimaanlegget for å kjøle en liten plass.

Air Conditioner Power Rating

Hver luftkondisjoneringsanlegget trekker en viss mengde elektrisk strøm under drift. Ifølge Watt lov, kraft målt i watt er lik spenningen multiplisert med elektrisk strøm som måles i ampere. En enhet som trekker 12 ampere under drift kommer til å bruke mindre kraft over samme tid som en enhet som trekker 15 ampere. Siden de fleste elektriske regninger er basert på hvor mye strøm som brukes, hvor mye strøm som et klimaanlegg trekker er en faktor i hvor mye det koster å kjøre enheten. Hvis et klimaanlegg som trekker 12 ampere er koblet til en standard stikkontakt i Nord-Amerika, formelen virker ut til 120 volt x 12 amp = 1,440 watt.

Isolasjon

Dårlig isolerte rom vil raskt miste varme om vinteren, samt at varmen kan komme i løpet av sommeren. Dette kan føre til et klimaanlegg for å kjøre hele tiden. Derimot vil et godt isolert rom holde kjølig luft inn og varm luft ut i løpet av sommeren. Dette vil tillate klimaanlegg å kjøle rommet til ønsket temperatur, hvoretter klimaanlegget kan være slått av. Ved hjelp av et klimaanlegg i et godt isolert rom vil tillate deg å holde kjøling kostnadene nede.

Kostnad per kWh

De fleste husholdninger blir fakturert for hvor mye kraft som husholdningen bruker i en måned. Fakturerings enhet som den elektriske kraftselskap bruker er kilowatt-time. En kilowattime er lik 1000 watt som brukes innen en times tid. Formelen for å beregne hvor mye det vil koste å kjøre et klimaanlegg er som følger: Total kostnad = (Antall timer vil du kjøre klimaanlegg x Klimaanlegg strøm) / pris per kilowatt-time. Derfor, hvis du har tenkt å kjøre en 1400 watts klimaanlegget i 2 timer og prisen per kilowatt-time er $ 0,10, den totale kostnaden for å kjøre klimaanlegg for at tiden er $ 0,28.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com