Leilighet Dekoreringstips

June 10

Selv om leiligheten dekorere er litt annerledes enn huset dekorere, er det fortsatt måter å lage en stilig, elegant, komfortabelt sted å bo som gjenspeiler din personlighet. Følgende er noen forslag for å komme i gang på din leilighet dekorere eventyr.

Hvorfor Leilighet dekorere annerledes?

Den største forskjellen mellom å dekorere din leilighet og dekorere et hus du eier, er at med en leilighet du vanligvis ikke lov til å gjøre strukturelle eller store endringer. For eksempel, hvis du har en leilighet med peis, sjansene er utleier vil ikke at du skal endre peis surround. Også de fleste utleiere ikke er interessert i å ha leietakere endre gulv eller legge til innebygde hyller. Noen ganger utleiere ikke engang ønsker du å endre maling farge.

Hva kan jeg gjøre?

Før du flytter inn i leiligheten din, din utleier sannsynligvis stavet ut for deg alle gjøre og ikke gjøre for å leve i det rommet. Du er sannsynligvis klar over om det er en "ingen kjæledyr" -klausulen og hvis du kan endre fargen på veggen. Noen utleiere er svært mottagelig for oppgraderinger, så lenge de er gjort av en profesjonell og ikke for outlandish. Tross alt, det er i deres beste interesse å opprettholde sine investeringer og oppgradere når det er mulig.

Hvis du er usikker på hva du kan og ikke kan gjøre, ring din utleier og spør. Forsiktig la utleier vet at du ønsker å oppgradere plassen, kanskje male veggene eller kjøkkenskap. Ved å åpne en dialog i en nonconfrontational måte, er det mer sannsynlig å få sin interesse (og mulige framtidige refusjoner). Når du vet dine grenser, kan du begynne.

Neste skritt

Når du er klar over dine begrensninger kan du vurdere din plass. Hva tror du må gjøres til leiligheten? Trenger du fersk maling på veggene eller kjøkkenskap, eller har du bare trenger å komme ned til å dekorere med møbler? Hvis utleier insisterer på å ha hvite vegger, du kan i det minste bruke et friskt lag med maling. Hvis han gjør nøytrale veggen farger, kan du gå videre og velge fra en palett av khaki eller jordfarger.

Siden plassen er vanligvis på en premie, er møbler arrangement nøkkelen til leiligheten dekorere. Vær sikker på at du ordne møbler på en måte som vil optimalt utnytte plassen. For eksempel, hvis du har en liten stue, ikke sette en sofa diagonalt over et hjørne av rommet. I stedet ordne møbler slik at du kan bevege deg rundt det enkelt, men likevel sitte med andre og ha en samtale.

Neste, hvis møblene er feilaktige eller ser shabby, er det tid for en oppgradering. Ikke bli kvitt din gamle møbler, bare maling, beis eller dekke den med nytt stoff. Dette vil også tillate deg å koordinere møbler slik at det passer med den nye fargepaletten.

Et vesentlig element for å dekorere noen plass er å eliminere rot. Oppbevaringsbokser, skap skuffer og arkivskap alt fungerer godt for å bli kvitt stygge papirer og rusk. De-cluttering din plass vil hjelpe den ser større ut.

Med litt arbeid, kan du finne pent brukte møbler på sparsommelighet butikker eller verksted salg. Kontroller klaring bin på stoff butikker for brikker du kan bruke til å dekke stoler eller puter.

Viktigst, ordne og omorganisere alt du ønsker. Flytte møbler, erstatte putene og hengende gardiner vil alltid skape et friskt, nytt utseende for din plass.

Noen ganger...

Noen ganger er det ingenting du kan gjøre med en bestemt funksjon i leiligheten din. Hvis du har lys rosa fliser eller tilsvarende i din leilighet, fortvil ikke. Prøv å være kreativ, men husk at fordelen med å bo i leilighet er at det er mye enklere å bare pakke sammen og flytte, forlater de brikkene bak.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com