Maskiner som rene keramiske gulvfliser

August 17En stor flate av keramiske fliser gulv i et hjem eller bedrift kan rengjøres for hånd med et kjøkken scrubber utøvet av en uforferdet husholderske, eller det kan rengjøres med maskin i bare en brøkdel av tiden og med mye mindre anstrengelse. Eiere av slike overflater kan velge å kjøpe eller leie en rensemaskin
som kan gi en enkel løsning på et irriterende problem.

Keramisk flis

Både keramiske fliser og porselen fliser er laget av fin leire, glattet og sparket til en skinnende eller matt finish. Porselen fliser og keramiske fliser skiller seg hovedsakelig i deres holdbarhet fordi porselen er brent ved en høyere temperatur enn keramiske fliser og er, som et resultat, mer motstandsdyktig mot flekker og riper. I begge tilfeller blir maskinen rengjøring anbefales, men eiere bør identifisere at deres fuger er forseglet ved å teste for å se om mørtelen blir mørkere når vann anvendes. I så fall kan fugemasse krever oppmerksomhet før rengjøring eller reparasjon etter rengjøring.

gulvskrubbere

Så lenge en skuremaskin er utstyrt med myk bust børster, vil en scrubber ikke skade en keramiske fliser gulv. Det vil tillate bruk av en av mange ikke-giftige rengjøringsmidler tilgjengelig fra forhandlere og lavprisbutikker. Les anvisningen på pakken nøye før bruk. Ved vanskelige flekker og jord, kan en keramiske fliser gulv også rengjøres med spesielle sure rengjøringsmidler. Alle rengjøringsmidler bør skylles fra gulvet.

Høytrykksvaskere

For noen keramiske gulvfliser, er en levedyktig rensemetode med en høytrykksvasker er utviklet for kommersielle applikasjoner og sannsynligvis ikke egnet for bruk i de fleste hjem. Mens de fleste høytrykksvaskere er drevet med elektrisitet, noen maskiner er svært allsidig og bruk av alternative energikilder som naturgass, propan og diesel. Høytrykksvask uten bruk av kjemikalier eller med miljøvennlige rengjøringsmidler vil ikke skade keramiske fliser om justeringer i mengden press anbefales for best resultat.

dampvaskere

Det er mulig å rense en hel porselen eller keramiske fliser på gulv med damp alene, ingen kjemikalier eller rengjøringsmidler nødvendig. Varmen av veldig varmt vann sanitizes overflaten og fjerner de fleste smuss og flekker lett, selv de på eldre, gulnede flislagte gulv. Produsenter av damprensere annonsere at bare en damp renere kan nå inn i hver krok og søm på gulvet uten noen ekstra innsats på den delen av operatøren. Den primære advarsel om damp rengjøring gjelder skade på gamle, utette eller sprukket fugemasse.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com