Penger og Kreditt Board Ideas

August 15

Penger og Kreditt Board Ideas


Det er flere alternativer tilgjengelige for å gjøre en billig oppslagstavle ut av noe annet enn kork. Søk etter lette materialer som skyver pinnene glir lett inn og ut av når vi leter etter alternativer. Se etter måter å resirkulere materialer til bruk i en oppslagstavle. Det er kostnadseffektivt og miljøvennlig.

Cork Alternatives

Papp, isopor, plakat bord og homasote, en type fiber bord tilgjengelig hjemme forbedring butikker, er gode alternativer til kork. Skjær papp, plakat bord og homasote til størrelse med en skarp verktøy kniv. Bruk en elektrisk kniv når du skjærer isopor slik at du får rene kanter.

Du kan klippe to stykker av papp og lim dem sammen med varmt lim for en tyngre bord.

fabric Choices

Velg følt eller lette bomullsstoffer, som quilting materiale, for å dekke oppslagstavle basen. Sats på solide farger eller små utskrifter. Unngå striper og ruter med mindre du er kjent med polstring. Disse utskrifter ofte vises skjevt hvis ikke brukes riktig eller sikret fast. Pynte med bånd, silke blomster, knapper eller sjarm å forbedre oppslagstavle.

Feste Fabric

Legg stoffet ansiktet ned og legg et lag vatt på toppen av det, noe som gjør at batting er litt mindre enn stoffet. Sentrer oppslagstavle og pakk kantene av vatt og stoff til baksiden. Legg en linje av varmt lim ned på baksiden av oppslagstavle og trekk i stoffet tettsittende, trykke den inn i varmt lim. For ekstra sikkerhet kan du også sikre kantene med duct tape.

Hang The Bulletin Board

Bruk dobbelt-stick tape for svært lette oppslagstavler, for eksempel de som er laget av papp, isopor eller plakat bord. Fest dobbel-stick tape i alle fire hjørner, og trykk på oppslagstavle på veggen. Hold den på plass fast i ett minutt.

Bruk bilde hengere for homasote oppslagstavler. Nail kleshengere i de to øverste hjørnene på oppslagstavle. Plasser spiker i veggen og henge styret på neglene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com