Hvordan å fylle hullene i Fortau plater

August 14

Hvordan å fylle hullene i Fortau plater


Hull kan dannes i et fortau skive når underjordiske trykk ikke er tilstrekkelig absorbert av fundamentet, eller hvis overflaten er utsatt for tyngre last enn det ble bygget for. Ureparert hull og sprekker er en skamplett, og en tur fare. Det tar bare et par timer og grunnleggende materialer for å fylle fortau hullene og gjøre overflaten trygg og attraktiv.

Bruksanvisning

1 Widen bunnen av gapet med en meisel og hammer. Plassere spissen av meiselen i en vinkel mot den indre veggen av åpningen og treffer den flate ende med en hammer. Chip ned lengden av gapet.

2 Scoop biter og rusk fra innsiden av gapet med en stålbørste.

3. Overflate bredde og dybde av gapet med en målestokk. Hvis det er dypere enn 1/2 tomme, fylle bunnen til den er 1/2 tommers fra fortauet overflaten.

4 til et tynt lag av bindeklebemiddel inne i og rundt overflaten av gapet med en pensel. Limet bidrar til å styrke båndet mellom fyll og fortauet.

5 Rør en beholder av vinyl-armert betong patching sammensatte med en tre rører. Hvis overflaten av åpningen er mindre enn 1/2 tomme bred, bruke en sparkel for å fylle den gjenværende 1/2 tommers vidde av spalten.

6 Glatt forbindelsen rundt overflaten av gapet med en sparkel for å gjøre den fylte spalten selv med fortauet.

7. Rør pre-laget sand betong med betong fortifier hvis overflaten av gapet er større enn 1/2 tomme. Fyll de resterende 1/2-tommers gap med den befestede sand betong i stedet for vinyl patching sammensatte. Glatt betong over fortauet slik at overflaten er jevn.

8 Dekk lappet gapet med fuktig burlap å tørke den sakte. Den ekstra fuktighet hindrer fyll fra å absorbere fuktighet fra gammel betong.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com