Hvordan erstatte en strukturert taket

August 8

Hvis ditt hjem ble bygget i løpet av 60-tallet eller 70-tallet, er sjansen stor for at du har en strukturert taket et sted i det. Som interiørstiler endre, mange er på utkikk etter måter å fjerne eller erstatte disse takene med en mer elegant, mer strømlinjeformet finish. Selv om det ikke vanskelig å gjøre selv, å fjerne en strukturert taket er en rotete og tidkrevende oppgave.

Bruksanvisning

1 Fjern så mye møbler som mulig fra rommet og dekke hele gulvet og eventuelle gjenværende møbler med et tøystykke eller plastfolie.

2 Bruk sprayflaske til grundig våt taket delen du ønsker å takle først. Vent ca 10 minutter for væsken å suge i.

3 Skrap bort teksturert materiale med gulvet skrape. Det bør slough av ganske lett, forlater tapet under den intakt.

4 Hvis taket er belagt med primer, sand overflaten med en stang slipemaskin. Hvis du har utsatt, papir-dekket tapet, hoppe over sliping.

5 Reparer eventuelle hull eller hakk i veggen brettet med gips sammensatte. Påfør forbindelsen i tynne lag og bruke gips kniv for å glatte eventuelle ujevne overflater.

6 Glatt over taket med en fuktig svamp, deretter prime og maling.

Hint

  • Hvis jobben virker for skremmende, eller hvis du ikke ønsker å risikere eksponering for asbest, er et annet alternativ for å dekke eksisterende tak med plast og sett 3/8 tommers tapet over det. Alternativt kan du skumme-coat tekstur med et lag med gips. Ansette en gips profesjonell anbefales for dette alternativet.
  • Asbest, et kreftfremkallende materiale, er til stede i interiøret på mange boliger bygget før 1980, da det ble forbudt. Før du starter denne jobben, send en prøve av taket tekstur til et akkreditert laboratorium for å teste for asbest, eller kjøpe et hjem-testing kit - tilgjengelig på de fleste jernvareforretninger - og teste materialet selv.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com