Er Løvetann Cat-Safe?

July 9

Er Løvetann Cat-Safe?


Selv om katter er kjøttetende, er det ikke uvanlig å finne dem gumlet på noe friskt og grønt. Enten de er tiltrukket av duften, smaken eller konsistensen av planter er fortsatt et mysterium. Katter mangler instinkt som holder mange planteetere fra inges giftige materialer. Som et resultat, kan katter bli funnet servering på noe som fanger deres fancy, om det er bra for dem eller ikke. Heldigvis, langvarige katt favoritter, for eksempel løvetann, bregner, begonier og edderkopp planter, er ikke giftig og føre dem ingen skade.

løvetann

Den løvetann er en av verdens mest gjenkjennelige ugress. Mens mange huseiere vurdere dem en skamplett, er katter, hunder og barn trukket til den lyse blomster og crunchy, grønne blader. Selv om blomstene kan være en uønsket syn, de gjør ingen reell skade på omgivelsene. Den spiselige Stilkene er en kilde til vitamin A, C og D. Enten inge ved et uhell eller med vilje, kjæledyr og barn lider ingen dårlig effekter. Ugressmidler som brukes til å fjerne løvetann utgjør en større trussel.

giftige planter

Unngå å dyrke planter som er potensielt skadelig for sine kjæledyr. Mange vanlige potteplanter, for eksempel ivies og philodendrons og hage favoritter, slike påskeliljer, caladiums, liljer, honeysuckles og marigolds, er giftig for katter. Selv om det kanskje ikke være mulig å fjerne alle potensielt giftig plante fra miljøet, kan katten eksponering for mulige giftstoffer reduseres ved å endre innstillingene toksisitet nivåer av ukjente planter før de kjøper dem.

nonpoisonous Planter

Ved hjelp av planter, for eksempel bregner, fly planter, fioler, duftende geranier, orkideer og begonia, legger inne en frisk, tiltalende luft til innredning, mens poserer ingen trussel mot familien feline. I hagen kan miniatyr roser, tulipaner og impatiens fylle tunet med farge og duft uten å forårsake skade på blad-munching kattunger. I tillegg kan driver av catmint bli plassert strategisk i hele verftet å lokke katter fra potensielt skadelige områder.

avskrekking

Selv når bladverket utgjør ingen reell trussel mot katt, kan det være frustrerende å finne en makulert, bløt ruin hvor en favoritt plante en gang sto. Plasser skiver lime eller sitron nærheten planter som en naturlig avskrekkende. Ikke bare vil dette fylle rommet med en skarp, ren duft, det holder katten unna som kattedyr blir frastøtt av duften av sitrus. Planter kan sprøytes med en løsning laget av tilsvarende tiltak av destillert hvit eddik og vann. Det sure eddik smaken gjør bladene usmakelig til katten, men utgjør ingen skade på anlegget.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com