Hvordan bygge din egen Hydroponics

September 17

Vann er praksisen med voksende planter enten uten jord eller med meget begrensede mengder jord, og eventuelt ved hjelp av vann som har blitt fremstilt med oppløste mineraler for å gi næring til plantene trenger for å vokse. Prosessen har vært rundt på en stund, men har nylig utvidet i popularitet. Selv om utgangspunktet bygge din hydroponics kan ta litt tid og krefter, er sluttresultatet vanligvis verdt bryet.

Bruksanvisning

1 Uansett beholder du velger må være vanntett; når du har gjort ditt riktige valg, bore et dreneringshull et par inches fra bunnen av beholderen. Plastbeholdere har en tendens til å være lettere å arbeide med enn keramikk eller glass.

2 legge murstein langs bunnen av beholderen på en slik måte at deres topper er omtrent på høyde med, men ikke hemmer dreneringshull.

3. Kutt PVC slik at det er riktig lengde for å nå bunnen av beholderen uten stikker ut av toppen for langt. Deretter kuttet netting slik at den sitter løst, men sikkert på toppen av murstein. Deretter kuttet et hull for PVC å gli gjennom, men gjør det lunt.

4 Sett jord i beholderen på en slik måte at den sitter på toppen av mesh og murstein og overfills toppen av beholderen - haugen den i midten.

5 Ditt gjødsel kommer til å gå i sentrum av haugen som du nettopp opprettet - grave en liten dal i jorda. Alternativt, hvis du bruker flytende gjødsel, kan du utelater grave dalen i jorda og bare helle den sakte på toppen av haugen, slik at det å bli langsomt absorbert.

6 Dekk toppen med sterk plastfolie - den typen som brukes som drop-klut er ideelt, og forlate eller skjære et hull for PVC å komme ut av. Deretter binde posen til beholderen med tauet.

7 Nå er alt som er igjen er å finne ut hva slags (r) av planter du ønsker å vokse i din hydroponic container. Etter planting, sørg for at du fyller beholderen med vann ved hjelp av PVC-rør.

Hint

  • For å få de beste resultatene fra din hydroponics container, skal du ønsker å sette den i et område som er både varm og fuktig, som begge er bidrar til sunn plantevekst. Det kan være lurt å vurdere å sette det i et område som også huser en luftfukter og er enten utstyrt med en plass varmeapparatet eller tilrettelagt av ditt hjem HVAC system, slik at du kan kontrollere temperaturen.
  • Oppretthold vannstanden i hydroponic container, eller plantene dine vil dø. Ikke la dreneringshull for å bli hindret, eller plantene dine vil ende opp med å være over vannet.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com