Hvordan justere en Ryobi Trimmer forgasseren

August 8

Hvordan justere en Ryobi Trimmer forgasseren


En Ryobi forgasseren trenger inaktive justeringer fra tid til annen. Imidlertid bør eventuelle andre justeringer gjøres av en autorisert forhandler. Den eneste justeringen som vanligvis er nødvendig er å sørge for at motoren holder seg i gang på tomgang og at trimmerhodet roterer ikke. Det kan ta flere forsøk før du kan justere tomgang. Hvis du fortsatt har problemer med å holde motoren i gang etter at justeringene, rengjør eller skift ut luftfilteret.

Bruksanvisning

1 Finn tomgang justeringsskruen på Ryobi trimmer. På firetakts Ryobi, er tomgangsskruen rett under boblen. På den to-syklus Ryobi, er justeringsskruen gjennom luftfilterdekselet. Du trenger ikke å ta av dekselet for å få tilgang til justeringsskruen.

2 Start Ryobi motor, og hold avtrekkeren for å la motoren å bo på en høy gasshastighet i ett minutt.

3 Slipp avtrekkeren, og la motoren gå på tomgang. Hvis motoren boder ut, skru justeringsskruen med klokken en åttendedel av en sving med en Phillips-skrutrekker.

4 Start motoren igjen, og teste den i bruk. Fortsett å gjøre justeringer med klokken inntil motoren kjører fremdeles uten å drøye ut eller hoste.

5 Undersøk trimmerhodet når motoren går på tomgang. Hvis hodet er å snu, justere tomgangsskruen mot klokken til trimmerhodet slutter å rotere når motoren holder å kjøre.

Hint

  • Foreta justeringer i trinn på én åttende, og overvåke i 30 sekunder. Dette vil gi forgasseren tid til å gjøre justeringen.
  • Hold alltid hender og føtter unna trimmerhodet mens du foretar justeringer.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com