Hvordan hjelpe gips sammensatte Stick

September 3Gips montører bruker gips sparkelmasse, vanligvis kalt gjørme, å tape sømmer og fylle hullene i nyinstallerte gips. Når det tørker, installatører bruke to eller flere strøk med gips sammensatte på toppen for å glatte veggen; da, hvis de er teksturering, de ofte bruker samme materiale til å gjøre det. I de fleste tilfeller, gjørme følger lett å gips; men i sjeldne tilfeller at det ikke skjer, er det vanligvis fordi gjørma er for tykk, veggen er malt eller fet, eller det er dekket av et lag av fint støv. Hot gjørme, som blir hard som den setter, vil ikke holde seg når det blir for vanskelig.

Bruksanvisning

1 Bruk en kjemisk deglosser til kjedelig mål om veggen har et lag med blank maling. Bland deglosser med vann i henhold til instruksjonene på beholderen og rull den på veggen med en maling valse. La det tørke helt før mudding.

2 Rent fett av veggen med en oppløsning av trinatriumfosfat (TSP) og varmt vann. TSP er et sterkt vaskemiddel som skjærer gjennom selv tykke lag av fett, som kan være på en vegg i en godt brukt kjøkken. TSP er en hudirriterende, så bruke gummihansker når du bruker den.

3 Blås støv fra veggen med en strømpistol. Det er normalt for veggen for å være støvete etter at du har spredd seg ett strøk av gjørme og pusset det før påføring en top coat. Det vanligvis ikke forstyrrer med påfølgende strøk, men det kan hvis det er for tykt.

4 Thin gjørma med vann hvis det er for tykt. En god måte å måle om det er for tykk er å danne et lite beløp til en ball. Hvis det holder formen, må den tynnes. Legg akkurat nok vann til å gjøre det bøyelig uten å være hellbart. Den må ha nok konsistens til å holde seg til en opp-ned gips blad uten å falle av, men fortsatt være flytende nok til å spre seg lett.

5 Hold frisk gjørme fritt for forurensninger, som tørket gjørme, maling chips, biter av gips papir og støv. De ikke bare forstyrre vedheft, la de sporene i gjørma når du skrape den.

6 Spre tynne strøk, selv om det betyr at du må bruke flere strøk for å fullføre jobben. Tunge strøk kan skille fra veggen eller sprekk mens de tørker. De tar også lengre tid å tørke.

7 Kast din nåværende gruppe med varm gjørme, rense verktøy og bland en fersk batch hvis det blir hardt og klistrer seg ikke bra. I motsetning til vanlig gjørme, setter varm gjørme som det tørker; når det har begynt å stille, kan du ikke bløtgjøre den ved å legge til mer vann.

Hint

  • Dersom slammet sprekker og flasser etter det tørker, kan veggen eller rommet har et fuktproblem som du bør ta før du fortsetter.
  • Hvis du bruker varm gjørme, vaske den av dine verktøy og skuffen før den setter. Hvis du tillater det å stivne, vil du ha en mye vanskeligere tid å fjerne den.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com