Slik Care for en rød-veined Prayer Plant

September 3

Den røde-veined bønn anlegg (Maranta leuconeura erythroneuro) er innfødt til Brasil og Mexico. Det er ovale blader varierer i farge fra lys grønn til mørk oliven, med røde årer. Bladene kan vokse til å være 5 inches lang, mens en moden bønn anlegget selv står ca 10 inches høy. Anlegget navn er avledet fra en uvanlig egenskap: hver kveld bladene kaste opp, ligner menneskelige hendene foldet i bønn.

Bruksanvisning

1 Bland en blomsterjord av to deler torv, en del leirjord og en del sand. Bruk en grunne potten eller beholder for å imøtekomme fabrikkens grunne rotsystem. Hold jorden fuktig hele tiden. Når bønnen anlegget har blitt potted, oppbevar den på et varmt sted som er ute av solen.

2 Befrukte anlegget en gang i uken, ved hjelp av en balansert gjødsel. Påfør bare halvparten av gjødsel anbefalt i bruksanvisningen. Fra sent på våren til tidlig sommer bønnen anlegget vil produsere små, hvite blomster med lilla striper.

3 Etter bønnen plantens blomster har dødd, blir anlegget semi-sovende. Hold jorden fuktig og fjerne eventuelle døde blader i forberedelsene til ny vekst.

4 Trim overflødig vekst fra anlegget to ganger i året eller mer for å oppmuntre full, frodig vekst.

Hint

  • Dersom anlegget blir infisert med melete bugs eller calatheas, spray det med en kommersiell insektmiddel. Være sikker på å sprøyte stammen av planten, på toppen og undersiden av hvert blad, i tillegg til jord.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com