Hvor å Feilfri spansk Tile

August 23

Hvor å Feilfri spansk Tile


Spanske fliser er et holdbart og elegant gulv alternativet som kan finnes i mange hjem og bedrifter. Flisen fungerer godt i både innendørs og utendørs områder, og er vanligvis laget av nøytrale farger som passer inn i nesten alle interiør. Noen spanske fliser inneholder sterke designelementer som minner om tradisjonell spansk kultur. Rengjøring disse fliser er en enkel prosedyre som krever bare noen få enkle rengjøringsprodukter, samt litt tid og albue fett.

Bruksanvisning

1 Fyll en bøtte med en liter varmt vann og 2 ss. av flytende oppvaskmiddel. Denne mildt rengjøringsmiddel vil trygt vaske både fliser og fugemasse, forebygge skader eller misfarging oppstår.

2 Dypp en mopp i renhold løsning, deretter vri ut overflødig vann.

3 Tørk av fuktig mopp over gulvet, ved hjelp av lange, jevne tak.

4 Dypp en rengjøringsbørsten inn i såpevann, og skrubb svært skittent områder som ikke er lett rengjøres med mopp alene. Gjenta til all jord er fjernet.

5 Mop området en gang for å samle løsnet rusk, så la fliser lufttørke.

Hint

  • Feie gulvene med en myk kost på en ukentlig basis for å samle løst smuss og rusk, som er ofte alt som vil være nødvendig for å holde flisen ren.
  • Bruk aldri blekemiddel eller andre sterke kjemiske ingredienser på spanske fliser; det kan misfarge både fliser og fugemasse.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com