Ideer for dekorative mønstrene på betonggulv

August 24

Ideer for dekorative mønstrene på betonggulv


Luksuriøs, elegant og fargerik er trolig de siste ord som kommer til tankene når du tenker "betonggulv." Men kjedelig, grå og kjedelige betonggulv være en ting fra fortiden - dagens betong ferdig kaster et helt nytt lys på betonggulv, slik at du kan ha både holdbarhet og enkelt vedlikehold av betong med dekorer som gir farge og personlighet til dine rom.

Stained Betong

En av de hotteste trendene i betong gulv i dag er konkrete flekker. En allsidig finish som kan være så enkelt eller så forseggjort som du vil, betong flekker gi en rik, spraglete farge til betonggulv som skjuler ujevnheter mens ofte etterligne high-end finish som marmor eller skifer. Spraye og andre påføringsteknikker kan bringe enda mer stil til farget betonggulv, noe som gir rike utseendet inlays eller andre motiver vanligvis sett i dyrere gulvmaterialer. Stained betonggulv krever periodisk vedlikehold lik som naturlige gulv alternativer, og kan være dyrere enn laminat eller til og med flis, men kan vare lenger og krever mindre vedlikehold. Mye av kostnadene involvert i farget betonggulv er arbeidskraft; flekker betonggulv er en jobb best overlatt til fagfolk, eller til svært erfaren gjør-det-selv.

stemplet Betong

Stemplet betong har vært en populær utendørs produkt i mange år, men er nå på vei innendørs, noe som gir etasjer utseendet av flis, stein, eller tre som har gjort stemplet betong slik et attraktivt alternativ for utendørs bruk. Stemplet betong kan gi inntrykk av flis eller stein på steder hvor disse gulvbelegg ikke er gjennomførbart, for eksempel i kjellere eller konverterte garasjer, eller i områder med stor trafikk som innganger eller kjøkken. Mye mer holdbar og lite vedlikehold enn flis eller stein, og tilbyr stemplet betong utseendet på disse high-end finish, og ofte til en brøkdel av prisen. Mens ofte spioneringen som en gjør-det-selv-prosjekt, bør stemplet betong bare forsøkes av et hus med noen konkrete erfaringer.

Epoxy Betong Finishes

Brukes i mange år i garasjer og andre arbeidsplasser, er epoxy konkrete utførelser å bli en trendy gulvet ferdig i hjem-og ikke bare i garasjen. Tilgjengelig i et bredt spekter av farger, og tilbyr flekkbestandighet og enkel opprydding, epoxy gulvflater også skjule ujevnheter i betonggulv og slitasje vakkert. Perfekt for lek rom, konvertert garasjer og andre høy trafikk område, epoxy gulv er alternativ som en gjør-det-yourselfer kan takle i en helg. Epoxy gulvoverflater er lett tilgjengelig på de fleste hjem forbedring butikker, og er en stor verdi, ofte nær å male i pris.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com