Hvordan du rengjør og omsorg for din Iron

August 28

En husholdning jern kan komme i en rekke farger og størrelser, med noen forskjeller i egenskaper mellom modeller og merker. Men alle strykejern i utgangspunktet operere den samme, sluttresultatet etter å ha klærne dampet og presset. Iron omsorg og renhold primært innebære å bruke riktig type vann når dampende samt holde sålen ren slik at den ikke overfører limrester til din ren, trykket klær.

Bruksanvisning

1 Trekk ut støpselet før rengjøring og la den avkjøles helt. Tørk av jern med en myk, fuktig klut fuktet med bare vann. Tørk den grundig med en egen ren, tørr klut.

2 Påfør et varmt strykejern strykesålen renere til sålen for å fjerne buildup fra stivelse eller vaskemidler. Følg bestemte retninger som følger med støvsugeren så langt som å bruke støvsugeren til sålen. Bruk en sålen renere bare når du merker buildup eller så ofte som de retninger anbefale.

3 Fyll jernet er vannbeholderen med vann fra springen eller flaskevann, velg "variabel steam" innstilling og la den varme opp ordentlig. De fleste enhetene har en indikatorlampe som går ut når den er klar. Hold strykejernet over en vask, og trykk på "self clean" -knappen for å kjøre vann gjennom sålen for å rense ut mineralforekomster. Noen modeller har kanskje ikke denne funksjonen.

4 Tøm vannbeholderen etter hver bruk hvis du ikke bruker den hver dag. Snu jernet opp ned over en vask og vente på at vannet skal helt renne fra den.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com