Blomster og Planter for Zones 8-9

September 7

Blomster og Planter for Zones 8-9


US Department of Agriculture Plant hardførhet soner 8 og 9 omfatter det meste av Deep South, den sørlige halvdelen av Texas, de vestlige delene av Washington og Oregon, så vel som de fleste av California og deler av Arizona, New Mexico og Nevada. Mange landskapsplanter, inkludert massevis av blomstertyper, er egnet for bruk i hele USDA Plant hardførhet soner 8 og 9.

Perennial Flowers

Velg ulike hybrider av gigantiske isop egnet for planting i sone 8 og 9 for å tiltrekke sommerfugler og kolibrier. Disse blomstrende stauder tiltrekke seg disse bevingede skapninger med sine blomster. Typer som Blue Fortune, Ava og Firebird er solide alternativer. Andre flerårige blomster passer for disse sonene er varianter av Gaura, tickseed, coneflower, Dagliljer, hellebore, okse-eye tusenfryd og koraller bjelle. Hardy hibiscus hybrider for soner 8 og 9 som Fantasi, ligner små busker, men har blomster så bredt som "middag plater," i henhold til Missouri Botanical Garden.

fruiting planter

Fruiting landskapsplanter i sone 8 og 9 omfatter busker og små trær. En type er den vanligste oliventre, en art som trives i sone 8 og 9 på steder som California. Vokser til 30 fot, gjør denne eviggrønne treet best i full Søn Andre fruiting planter for disse områdene omfatter highbush blåbær, fikentrær og kiwi. Små trær passende for terrasser og andre steder med begrenset plass, for eksempel dverg plomme, kommer i hybrider som Redheart, en type som vokser mellom 8 og 10 fot, men produserer normal størrelse plommer.

trær

Noen lønn trær vokser innenfor soner 8 og 9 er arter som trident lønn, japansk lønn, rød lønn, Freeman lønn og sølv lønn. Alt arbeid som skygge trær eller prøven planter. Elva bjørk er en av de sjeldne bjørke typer som kan håndtere slike varmt klima med hybride former som Cully med peeling bark av den overordnede arter. Hickory, jordnøtt, pecan og mockernut trær vokser i disse sonene, noe som gir spiselige nøtter. Den redbud treet er en liten art kjent for sine spektakulære blomster tidlig på våren, og videre farge fra sitt fall løvverk. Dette er et anlegg for skog grenser, boligområder og plener.

Vines

Zone 9 er ofte den varmeste sonen hvor mange typer vinstokker vokse. Mange av disse har fargerike blomster. Vines, for eksempel kryss vintre og trompet Creeper, utvikle seg i disse områdene. Noen er små i lengde, inkludert former for kaprifol og Woodbine. Andre, som villvin, kan vokse til 50 fot lang. Dette vintreet utstillinger falle fargene rødt og lilla på bladene før de faller av. Den pasjons er faktisk en liten vintre, egnet for dyrking på arbors, trellises og gjerder. Den har store blomster som skiller seg ut i ethvert landskap.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com