Hvor fort sopp vokse på brød?

August 29

Hvor fort sopp vokse på brød?


Sopp er funnet og brukt i mange aspekter av natur. Det er det som hjelper recycle råtnende eller syke organisk materiale. Sopp i form av mugg kan også forårsake alvorlige helseproblemer ved inntak. Tegn til mugg på brød inkluderer misfarging og endring av tekstur. Mold kan vises uten varsel når forholdene er riktige. Brød bør brukes umiddelbart eller fryses for å hindre muggvekst.

Beskrivelse

Sopp er mikroorganismer som finnes i noen kilde til næringsrik materiale fra jord til vann eller råtnende materie. Mold er et skjema av sopp og omfatter en rekke mikroskopiske planter. Brød har spesielle former som både bidrar til å skape den og ødelegge den. Gjær er en form for formen som brukes til å lage brød. Rhizopus stolonifer er i form av mold oftest funnet på brød som det henfaller. Mørke flekker eller hvite tråder er ofte tegn til mugg vokser på brød. Som med sopp, en annen form for sopp, er synlig mugg en liten del av den samlede veksten som består av et nettverk av tråder og bindevev. Hvis du flekk mugg selv på et hjørne av en brødskive, er det mest sannsynlig spredt over hele stykket under overflaten.

Forhold

Finn de mest egnede forhold for muggsopp i områder der temperaturen er mellom 77 og 86 grader F. Dette anses romtemperatur. Brød mugg trives på varme, fuktige forhold, men i likhet med mange typer mold, kan det vokse i kaldere eller lave fuktighetsforholdene som kjøleskap. Våtere deigen, vokser raskere formen. Dette er hvordan gjær sprer seg for å hjelpe brød brød stige før baking. Gjær kan spre seg gjennom deigen i løpet av timer. Ekstrem varme som ovn interiør kan drepe muggsoppsporer, selv om muggsopp kan overleve i områder mellom 90 og 99 grader F.

Brød går bedervet raskere når nedkjølt, men tregere ved romtemperatur. Jo saktere staling prosessen, er den raskere formen i stand til å spre seg på grunn av den tilgjengelige fuktighet. Nedkjølt brød mister fuktighet raskere enn brød oppbevares i romtemperatur.

variabler

Betrakt fuktighet og næringsinnholdet i brødet. Hvitt brød og Boston brune brød er høy i fuktighet, og dermed attraktiv for muggvekst. Hel hvete brød er lavere i fuktighetsinnhold, men høyere i næringsstoffer som sporer kan mate på. Hjemmelaget brød utvikler symptomer på sopp raskere enn kommersielle typer på grunn av mangel på vekst-inhibitorer slik som kalsiumpropionat.

Tidsramme

Se etter sopp skal vises på brød innen syv dager - eller så snart som to dager gitt gunstige forhold. Utette brød holdt i mørke ved romtemperatur slik som i brød bokser vil utvikle mold raskere enn pakket brød frosset. Hjemmelaget brød kan utvikle mugg i løpet av to dager, mens butikk-kjøpte brød kan ta en uke gitt lignende forhold.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com