Hvordan måle hull for å gjøre en Stuffed Twin-Size hodegavl

August 13

En DIY polstret og stoppede hodegjerde krever et sett av monteringshull for å feste den til baksiden av sengen. Denne type hodegjerde også ofte har hull som bores for innføring av tufting knapper. Dette er en sak der måle to ganger og boring en gang er det beste løpet av handlingen, for å unngå boring unødvendige hull i sengegavlen, eller å ha headboard ser utenfor sentrum.

Bruksanvisning

tufting

1 Skjær et stykke papp i en perfekt kvadrat med sider, så lenge avstanden du ønsker mellom dusker. Denne malen kan brukes til å plassere hull tufte rette, firkantede eller rektangulære mønstre eller slått på slutten for en diamant mønster.

2 Mål tre inches i hver retning fra et hjørne. Mål tre inches ned fra hver av disse merkene og markere stedet der linjene møtes. Plasser øverste høyre hjørne av malen mot dette merket.

3 Merk de tre andre hjørnene av malen for et rutenett mønster av dusker. Flytt malen ned slik at øvre og nedre høyre hjørne er på venstre side markerer du nettopp har gjort. Marker venstre siden hjørnene og fortsett til du er tre inches fra den andre siden av headboard. Linje de to øverste hjørnene av malen opp med de to første bunnkarakter og markere de nederste hjørnene. Fortsett på tvers for å lage en tredje rad av dusker.

4 For en diamant mønster, markerer venstre hjørne. Line opp øverste høyre hjørne med dette merket. Vipp malen, så det er en diamant mønster og markere de tre andre hjørnene. Flytt malen slik at høyre side hjørne på linje med venstre side merket og markere de tre andre hjørnene. Fortsett til 3 inches fra den andre siden.

5 Flytt malen ned slik at toppen hjørne på linje med første side mark og høyre side hjørne på linje med første bunnmerket, og merke den nederste hjørne for å lage en tredje rad. Fortsett på tvers for å lage en tredje rad av dusker.

6 bore gjennom merkede hullene. Dette er ledehull tufte når hodegjerde er trukket.

Vedlegg Holes

7 Mål høyden på sengen fra toppen av madrassen til gulvet. Legg denne målingen til høyden på polstret del av headboard.

8 Mål hele høyden på hodegjerde. Trekk fra forrige måling fra denne målingen for å finne ut hvor mye hodegjerde må løftes fra gulvet. For eksempel, hvis den første målingen er 50 inches og hele hodegjerde er 48 inches høy, vil du trenger å løfte hodegjerde 2 inches.

9 Ha en hjelper holder hodegjerde mot hodet på sengerammen og mark på headboard hvor monteringshullene er. Lå kryssfiner på gulvet og måle ned fra disse hullene målingen du funnet ut. I vårt eksempel, som er 2 inches. Bore gjennom disse hullene for å lage din hodegjerde monteringshull.

10 Linjemonteringshullene på headboard med monteringshullene på seng ramme og sette inn bolter gjennom dem, sikring med nøtter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com