Hvordan bli kvitt Nut Grass i Bermuda

August 24

Nut gress, eller mutter starr, forplanter seg gjennom rooting jordstengler og frø. Den flerårig plante trives i områder med noe fuktighet og full eksponering for sollys, mye det samme miljøet som de fleste arter av Bermuda gress. Mens No. en anbefaling for luke utrydding er en sunn plen, når mutter gress gevinster fotfeste kan det være vanskelig å utrydde. Mekaniske midler for fjerning er favoriserte over kjemiske applikasjoner. Til slutt kan gjentatte anvendelser av et ugressmiddel vurdert for bruk på mutter starr være berettiget.

Bruksanvisning

1 Trekk den enkelte mutter gress planter fra Bermuda plenen når jorda er fuktig. Gripe undersiden av mutteren gress anlegget med en hånd. Rock anlegget frem og tilbake mens du trekker oppover. Forsøk på å fjerne alt av rotsystemet.

2 Plasser plantene i en søppelsekk. Ikke kompost anlegget, som frø og rhizome "mutter" kan overleve i rotne vegetasjon. Kast posen i søpla.

3 Påfør et ugressmiddel vurdert for bruk på mutter gress eller mutter starr under kraftig plantevekst tidlig på våren, når det ikke regn er i prognosen. Bland ugressmiddel i henhold til etiketten retninger. Fyll en veke applikator med ugressmiddel i et område hvor utslippet ikke vil skade annen vegetasjon. Følg fylling og bruksanvisningen for din bestemt type veke applikator.

4 Walk over Bermuda plen og spot-behandle hver mutter gress plante med et enkelt trykk på veken.

5 Påfør flekken behandling noen uker senere når nye planter dukker opp. Det vil ta flere anvendelser av ugressmiddel til fullt ut å utrydde plantene, eventuelt strekker seg inn i den neste vekstsesong.

Hint

  • Hold mennesker og dyr fra alle områder som er behandlet med kjemikalier.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com