Desert Plants for Nevada

August 1

Desert Plants for Nevada


Desert planter er svært tilpasningsdyktige de som trenger for å overleve i ekstrem varme med en mangel på vann. De fleste ørkenplanter lagre vann i røttene og stammer for å overleve under lange perioder med tørke. Ørkenene i Nevada, inkludert Mojave og Great Basin ørkener, varierer i klima fra lange, varme somre til kjøligere regioner med mer nedbør.

Mojave Yucca

Mojave yucca (yucca Schidigera) plante trives i steinete klipper og ørken leiligheter. Det er noen ganger referert til som den spanske Dagger. Blomstene blomstrer på sensommeren fra august til september. Plantene varierer i farge fra lilla til hvitt og vokser i klynger. Mojave yucca er en eviggrønn ørken plante som kan vokse opp til 15 fot i høyden. Yuccas foretrekker fullt sollys og godt drenert jord, og kan gå nesten hele sommeren med litt vann.

Desert Lily

Ørkenen lilje (hesperocallis undulata) er en flerårig urt som kan vokse opp til 20 inches høy. Det ligner påske lilje. Anlegget har store, hvite blomster som vokser i lange klaser og det blomstrer fra april til mai. Bladene er lange, slanke og kjedet. Anlegget foretrekker sand leiligheter og bush områder i Mojave-ørkenen området. Pærene i ørkenen lilje ligne en svart løk og vil forbli i bakken i mange år før den får nok fuktighet for å vokse.

Desert Larkspur

Ørkenen ridderspore (Delphinium parishii) er en blomstrende flerårig urteaktig plante som er medlem av issoleie familien. Det er innfødt til Mojaveørkenen og kan vokse opp til tre fot i høyden. De små blomstene vokser i klynger og varierer i farge fra mørk blå til lilla, blomstrende fra april til juni. Anlegget vokser best i tørr, sand, godt drenert jord i full sol. Alle deler av ørkenen ridderspore er giftige og kan forårsake død hos husdyr i løpet av få timer etter inntak.

Canterbury Bells

En biennale plante, Canterbury bells (Campanula medium) kan vokse opp til tre fot høy. Den har klynger av store blomster som blomstrer fra midten til slutten av sommeren, og varierer i fargene rosa, blå, lilla og hvitt. Anlegget foretrekker full sol og delvis skygge, og tåler våtere forholdene i Great Basin Desert. Det er veldig lett å vokse og brukes ofte i blomsterdekorasjoner.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com