Hvordan kan jeg drepe mold på min dekk?

September 28

Mold kan hope seg opp overalt hvor det er fuktighet i og utenfor hjemmet. Bare fordi mugg akkumuleres på dekk utenfor betyr ikke at du bør ignorere det. Black mold og andre former for mugg kan være helsefarlige hvis de blir inhalert selv når du er utendørs. Mold kan også akselerere råtnende prosessen med tre, så noen mold som samler seg på de tre bunntekst av dekk kan være å skape en katastrofe som venter på å skje.

Den riktige materialer

Det blir ofte antatt at blekemiddel er den beste måten å drepe og fjerne mugg fra en kortstokk. Ifølge Restore-a-deck.com kan bruke blekemidler på en treterrasse skade treverket og gjøre det vanskelig å farge dekk i fremtiden. PWC Magazine advarer om at blekemiddel-baserte dekk rengjøringsmidler kan misfarge tre og forårsake strukturelle skader på skogen, i tillegg, ved å forårsake tre for å begynne å sakte sammenbrudd og falle fra hverandre i lunter. En natriumperkarbonat basert rengjøringsmiddel er foreslått å hjelpe ren mold og mugg fra tre dekk uten flekker og skade treverket. Rengjøringsløsningen bør vaskes på med en stiv børste og deretter fjernes med en hageslange. Unngå en kraft sprøyter, som de kan også skade treverket og fjerne noen av de beskyttende flekken fra veden i tillegg.

Wood Brighte

Noen ganger kan en mold eller mugg problem kan bli ganske alvorlig. Treet på dekk begynner å bli sprø, og det ser ut som rust flekker begynne å vises på overflaten. Dette skyldes en rekke problemer som inkluderer inngrodde mold og mugg. For å rengjøre de mer vanskelige mold problemer, trenger du det som omtales som en tre-lysere produktet. Som din treterrasse begynner å gråne, eller til og med svart, må du bruke en tre-brightening produkt for å fjerne mugg og andre forurensninger. Masterhandyman.com foreslår leter etter en lysere produkt som ikke bruker blekemiddel. En billigere Ning er avhengige av blekemiddel for å lyse treverket, men dette kan føre til grå og hvite flekker på tre og skade på skogen som tidligere nevnt. Prøv å bruke en sitrus-basert produkt i stedet.

mold Forebygging

Hvis du går gjennom prosessen med å fjerne mugg fra dekk, lurer du kanskje på hva som kan gjøres for å hindre mugg fra å skje i fremtiden. Servicemagic.com anbefaler å legge ventilasjon til dekk for å hindre oppbygging av fuktighet. Hvis dekk er nær bakken i noen flekker, disse flekkene har en tendens til å samle mold. Enkle ventilasjonshull boret i disse områdene kan hjelpe, eller du kan installere en liten metallrist som ville gi tilstrekkelig luftstrøm. Du kan også være lurt å gradere land slik at vannet renner unna i stedet for mot din treterrasse. Hvis gradering landet og legge ventilasjon ikke stoppe det dannes mugg, så kan det være på tide å få inn en profesjonell entreprenør til å vurdere din situasjon.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com