Hvor å Feilfri Quarry Tile

September 25

Steinbrudd er et holdbart flis som er mest brukt for gulv, men har blitt brukt på vegger og benkeplater i tillegg. Klinker er unglazed fliser som er laget av leire eller en sedimentær bergart som kalles leirskifer. Flisen kommer ofte i en rødlig farge som gir et rustikt utseende til huset eller bygningen. Disse fliser er brukt i høyt trafikkerte områder siden de er kjent for sin holdbarhet. Med jevne fliser må renses, særlig hvis de benyttes i områder hvor mange gange.

Bruksanvisning

1 Fjern støv. Hvis du er rengjøring steinbrudd på gulvet, så støvsuge det med utvidelse med en liten børste. Dette vil bidra til å unngå riper flisen, samt rene hjørner enklere. Hvis du er rengjøring steinbrudd på veggen, og deretter tørke den med en tørr klut eller støvkost. Hvis steinbrudd brukes på en teller, tørke den med en fuktig klut. Sørg for å rense i mellom hver flis også.

2 Bruk en antibakteriell rengjøringsmiddel, for eksempel Aquamix. Hell tre cap fulls i en bøtte med vann. Plasser mopp i vannet og rengjøringsmiddel mix, klem den ut og begynne mopping gulvet. Hvis du er renhold en benkeplate eller vegg, dyppe en klut eller svamp i en mindre bøtte med vann og rengjøringsmiddel mix. Hvis du bruker en gallon bøtte, plassere en cap full av rengjøringsmiddel i vannet. Vask ned telleren og veggen med klut eller svamp.

3 Tøm bøtte og fyll den opp med vann og steinbrudd renere. Enten du bruker hele gallon av renere eller en tredjedel eller halvparten av gallon avhenger av størrelsen på området som rengjøres. Ser på instruksjonene på baksiden av støvsugeren. Den steinbrudd renere vil hjelpe å bli kvitt noen tunge flekker som kan være på flisen. Hvis du bruker en mopp, sørg for å skylle moppen hodet før du legger den tilbake i bøtte eller bruk en annen mopp hodet. For benkeplater og vegger, bruke en annen fille eller svamp. Dette vil gi flisen renere å være mer effektive.

4 Tørk gulvet, benkeplate eller vegg med et tørt håndkle. Dette vil hjelpe deg å se om du må gjenta rengjørings raskere. Når fliser er tørr, kan du se om det er noen flekker som fortsatt trenger å fjerne. I så fall gjentar du bruker steinbrudd renere.

5 Bruk hvit eddik blandet i vann for å legge en skinne til flisene. For et lite område, tilsett tre dråper eddik. For et stort område, legge til en kopp eddik. Rengjør med hvit eddik og tørk området ned igjen med et tørt håndkle.

Hint

  • For steinbrudd brukes på gulvet, er det best å tørke minst annenhver dag for å unngå tunge flekker oppstår. Rene vegger en gang i måneden og rene benke hver gang du bruker dem.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com