DIY Betong Leaf Birdbath

October 7

DIY Betong Leaf Birdbath


En DIY konkret blad birdbath er en attraktiv måte å ønske naturen inn i hagen din. Til en brøkdel av prisen for tradisjonelle butikk-kjøpte stiler, fyller en DIY konkret blad birdbath tunet med personlighet, stil og funksjonalitet. Å gjøre en konkret blad birdbath er en lett oppgave, og tar ca en uke å fullføre.

Samle dine rekvisita

Ikke kutte blad før du har forberedt alle materialer som kreves for å gjøre den konkrete blad birdbath siden det kan wilt før du er klar til å gjøre birdbath. Du trenger ferdigbetong, en liten sparkel, og en bøtte eller skuffen for å blande det. For å støtte bladet, samle nok sand til å passe lengden og bredden på bladet du skal jobbe med. Du vil også trenge tre ark med plast.

Velge Høyre Leaf

Velg et blad som har store årer for detaljer og tåler vekten av betongen uten sammenslåing. Ideell blader for dette DIY prosjektet bør komme fra Cats, elefant ører eller rabarbra planter, men noen store blad vil gjøre. Fjern stilken før formen. Det støtter ikke betong og vil chip off senere, potensielt ødelegger finish.

Gjør Mold

For å gjøre støpeformen, legger ut et ark av plast for å beskytte arbeidsområdet, deretter hoper sanden på plast, holder den grunt nok til å tiltrekke seg en rekke fuglearter, men stor nok til å passe til størrelsen og formen på bladet. Holde sanden blandes med betongen ved å dekke det med et annet ark av plast. Plasser bladet forsiden ned på dekket sand haug. Bland betongen etter produsentens anvisninger og spade betongen på bladet, som dekker bladet. For ekstra holdbarhet, holde de konkrete 2 inches tykke. Lag en pedestal-stil base ved heaping en liten haug av betong på haugen.

La det stå

Dekk betong blad med plast og la det stå i 24 timer. Under høye temperaturer, tåke betongen jevne mellomrom for å holde den tørker ut for fort, noe som vil føre den til å sprekke. Unngå overdreven håndtering, noe som kan forstyrre betongen. Når betongen har tørket, fjerne plast og løfte betong fra sand haug forsiktig. Du ønsker kanskje en venn til å hjelpe deg å holde vekten jevnt fordelt unngå snapping av kantene. Fjern bladet fra formen med en skurebørste. La betongen herdes i en uke før du legger noen dekorer.

Finishing Techniques

Maling eller beis betong med miljøvennlige produkter som passer din eksisterende hage tema. Gjør mindre blader og bruke konkrete bindemidler for å feste dem til større blad til å fungere som abbor og dekorative utsmykninger. Endelig beskytte prosjekt med et toppstrøk av betong fugemasse. Plasser betong blad birdbath på et trygt sted som er over linjen av synet av rovdyr og nær trær eller busker for å gi et trygt tilfluktssted for fuglene i tilfelle de er redde.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com