Hvordan resirkulere eviggrønt tre Needles

September 10

Hvordan resirkulere eviggrønt tre Needles


Mens eviggrønne trær bli grønn hele året, slipper de nåler som nye kommer inn. Hvis du har eviggrønne trær som vokser i hagen din, eller har en gammel juletre som du trenger for å bli kvitt, du kan bruke nålene av treet for å gjødsle andre planter, bidra til å starte en kompost eller for å holde hjemmet lukter friskt.

Bruksanvisning

1 Gjør mulch. Spre eviggrønne nåler rundt planter og trær for å forsurer jord og øke det organiske innholdet som nålene bryte ned.

2 Start en kompost. Naturligvis bryte ned organisk materiale som matrester og verftet avfall i hagen din i stedet for å sende den til deponi. For å gjøre en kompost, må du inkludere en blanding av karbon- og nitrogenrike materialer for å bidra til å bryte ned kompost. Evergreen nåler er karbonrike og bidra til en sunn kompost.

3 Lag en eviggrønn pose for å gjøre huset lukter friskt. Lage eller kjøpe en liten pose, fyll den med eviggrønne nåler, oransje skreller og kanelstenger, knyt posen lukket og plasser i et varmt område i ditt hjem for å slippe duften av evergreens.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com