Slik installerer Teppe på Wood

August 31

Slik installerer Teppe på Wood


Mange huseiere foretrekker teppebelagte gulv til bart treverk. Noen liker den rolige effekten teppe gir; andre ønsker mykt underlag for boliger med små barn; og atter andre ønsker å dekke opp undergulv eller gulv i dårlig forfatning. Teppet kan installeres på mange overflater, inkludert tre. Installere teppe beskytter også tregulv i tilfelle du fjerne teppet senere og avsløre veden.

Bruksanvisning

Tepper kan legge til dybde og stil til hjemmet

1 Fjern eventuell gammel teppe. Start med å trekke den opp fra hjørnene med kanten av en skrutrekker. Fjern eventuelle gamle tack strimler og trekke noen stifter i tre ut med tang. Støvsug gulvet og vaske den med mopp og la tørke.

2 Mål området ved hjelp av et målebånd. Deretter tegner et papir diagram av rommet og alle dimensjoner. Kjøp nytt teppe med minst fire inches til overs på hver side.

3 Sett ned de nye teppe tackless striper på gulvet og hammer eller stift dem i. De bør ende omtrent en tomme fra veggen og være ca 12-14 inches fra hverandre.

4 Legg teppet puten ned i paneler. Ordne det slik at puten kan sikres på tackless strimler. Lå puten over strimlene slik at kantene butt mot hverandre. Ikke la teppet pad seksjoner overlapper hverandre. Stift polstring på tackless strimler. Trimme overflødig langs kantene av området.

5 Rull ut tepper starter på den ene siden av rommet. Plasser den i et hjørne og legg teppet kicker på teppet. Helle på hodet (den enden med tenner) på teppet kicker med hånden og bruke motsatt kne å presse det så vanskelig som mulig mot veggen. Teppet kicker vil strekke teppet ut og tvinge den til å henge seg opp på de tackless strimler. Gjenta denne ned veggen før hele veggen har hatt teppet "sparket" inn i den.

6. Fortsett legging teppe på den måte som er beskrevet ovenfor. Linje opp flere strimler av teppet, slik at de møter opp med allerede lagt stykker helt. Kick i alle kanter av rommet og sjekke at teppet er sikker der og på alle de tackless turer. Trim eventuelle kantene på teppet som stikker opp sidene av gulvet.

Hint

  • Bruk vernebriller og hansker når du fjerner eller legge teppe.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com