Elektrisk Feilsøking for en John Deere 1070

July 1

Elektriske problemer med en John Deere 1070 traktor ofte stammer fra et fixable problem med traktorens batteri. Hvis batteriet ikke er årsaken til traktoren ikke starter, må du feilsøke andre mulige årsaker eller se en John Deere-forhandler, om nødvendig. Andre vanlige elektriske problemer kan oppstå med frontlykter, som også kan bli løst uten hjelp av en ekspert.

Bruksanvisning

1 Slå av John Deere 1070 traktor.

2 Prøv å starte traktoren. Hvis motoren ikke vil snu, da den elektriske problemet kan være med batteriet.

3 Flytt klipperen engasjement spaken til "Park" hvis det er i "Engasjert" posisjon, og deretter prøve å starte traktoren på nytt.

4 Løft opp frontdekselet på traktoren og inspisere batteripolene for å se om de er korrodert. Rengjør polene med en tørr klut.

5 Koble startkabler eller en batteriladeren til batteripolene for å lade traktorens batteri. Vri nøkkelen for å starte traktoren igjen når batteriet er ladet.

6 Sett batteriet, hvis batteriet ikke vil lade i det hele tatt. Du har kanskje en død celle i batteriet - du kan kjøpe et batteri fra en John Deere-forhandler.

7 Kontroller lampene, hvis motoren er slått på, for å se om du har et elektrisk problem med en front frontlys ikke kommer på.

8 Åpne frontdekselet og fjern skruene fra sidepanelet at den ødelagte lampen lyser.

9 Koble lyset pluggen på baksiden av pære kontakten hvis det er frakoblet. Hvis støpselet er koblet til, løsne den gamle pæren og erstatte den med en ny.

Hint

  • Hvis traktoren fortsatt ikke vil starte etter skifte av batteri, har du kanskje en blåst startkretsen, og du bør ta kontakt med John Deere-forhandler for reparasjon.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com