Hvordan bli kvitt Drain Fluer i Potteplanter

May 25

Hvordan bli kvitt Drain Fluer i Potteplanter


Drain fluer er små insekter som kan vises i huset ditt i stort antall ganske raskt. Fluene er vanligvis mellom 1/5 og 1/6 av en tomme lang, med store, store vinger, og de flyr i dupper, sikk-sakk bevegelser. Drain fluer hekker i områder med mye fuktighet, for eksempel toalett boller og vask avløp. Når de har forlatt sine hekkeplasser, kan de søke tilflukt på potteplanter. Selv om de ikke er skadelig for plantene, kan de spre skadelige bakterier som de berører inne toaletter og avløp hvor de hekker.

Bruksanvisning

1 Drep alle fluer som er på eller i nærheten av huset ditt anlegg. Drain fluer vil ikke skade plantene dine, men de vil noen ganger bruke dem som gjemmesteder. Trykk på potten eller planter som hver plante er i, og fluene vil vanligvis fly bort på leting etter en vegg som å lande. Spray fluene med et insektmiddel aerosol, eller bruke et fly swatter eller rullet opp avis å drepe fluene som lander på veggen eller mot. Tørk av døde fluer opp med en svamp og varmt såpevann.

2 Tøm alle stående vann rundt huset planter. Planter som sitter i en skål eller bolle å fange overflødig vann som drenerer gjennom jordsmonnet kan gi avløp flyr med en egnet hekkeplassen. Tøm tallerkener, og rengjør dem med en svamp eller skrubbe børste under varmt, rennende vann. Fortsett å tømme skåler ofte etter at du vanne plantene.

3 Finn andre potensielle hekkeplasser. Plasser en stripe av duct tape over noen vask avløp ligger nær huset planter. Eventuelle avløp fluer som prøver å fly ut av avløpet vil bli sittende fast på båndet, og du vil vite hvor de er avl. Kontroller maskeringstapen flere ganger om dagen, etter to til tre dager.

4 Rengjør sluk. Bruk en stiv skrubbe børste til å rengjøre ut de innvendige veggene i avløp. Drain fluer mate på slimete lag som bygger seg opp inne i avløp. Bruk skrubbe børste og varmt vann for å fjerne slimete laget fra avløp. Plasser fingeren inne i avløpet når du er ferdig, og kjøre den rundt innsiden av sluket. Hvis avløpet er ikke lenger glatt, har du fått alt av slim ut. Hvis det fortsatt er glatt, fortsette skrubbing avløpet til du fjerne alle slim.

5 Scrub toalettene. Drain fluer vil ofte avle inne toalett boller, spesielt i toaletter som brukes sjelden. Det er vanligvis en ring av slim inne i toalettskålen, mye som i vasken avløp. Drain fluer vil mate og avle på denne slim. Påfør et lag med toalett bolle renere inne i bollen, og rengjør den med et toalett bolle børste. Spyl toalettet å skylle slim og renere.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com