Toalett rengjøringsmidler som er trygge for septik-systemer

August 29

Toalett rengjøringsmidler som er trygge for septik-systemer


Når du rengjør toalettet, bør du vurdere din rørleggerarbeid system. Hvis du har en septiktank, må du holde deg unna kjemiske baserte rengjøringsprodukter som finnes i ditt supermarked, da disse kjemikaliene skade septiktank og kan føre til en kostbar reparasjon eller erstatning. I stedet bruker trygge og milde toalett rengjøringsmidler som fjerne lukt, ren og drepe bakterier.

Bakepulver

Baking soda er en naturlig rengjøring og deodorizing agent som er trygg for septik-systemer. Bruk noen få dager eller etter behov ved sprinkling om en kopp natron i toalettskålen og skrubbing med toalettbørsten. Spyl toalettet etter rengjøring.

Hvit eddik

Hvit eddik er en annen sikker rengjøring element som bryter opp hardt vann flekker og dreper bakterier. Når disse er til stede, hell 2 kopper hvit eddik i toalettskålen, skrubb med toalett børste og skylle toalettet. For tyngre hardt vann buildup og kalkavleiringer, hell 2 kopper eddik i bollen og la det sitte over natten. Skrubb med toalett børste og skylle toalettet neste morgen.

Sitronsaft

Sitronsaft er en annen naturlig rengjøringsmiddel som har sure egenskaper, fungerer godt som et naturlig desinfeksjonsmiddel som etterlater seg en sitrus-frisk duft. Bruk akkurat som du ville bruke eddik, helle 2 kopper i toalettet og skrubbing med toalettskålen børste. Spyle toalettet etter rengjøring.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com