Gode ​​Blomster til Plant for Fall

September 8

Gode ​​Blomster til Plant for Fall


Gode ​​blomster å plante for høsten er de som begynner blomstringen når nettene slår kul og holde blomstringen til den første harde frost. Fall-blomstringen blomstene begynner ofte blomstrer før slutten av sommerblomster visne. Plant fall-blomstrende blomster med en blomst fargen på nye anlegg, samt de eksisterende sommer-blomstrende planter, i tankene. Ønskelig fall blomster også gi nektar for fugler, bier og sommerfugler.

Aster

Perennial asters, eller de som kommer tilbake hvert år, varierer i størrelse fra bare fot høy til over 5-fot høye, ifølge Iowa State University Extension. Bier, sommerfugler og andre pollinatorer oppsøke disse plantene fordi de er en kilde til sen-sesongen nektar, ifølge University of Vermont. Tilgjengelig i en rekke farger, flerårige asters, er relativt lite vedlikehold. Skjær løvverk tilbake etter ca 1/3 i juni for å oppmuntre dem til bush. Noen av de høyere varianter kan trenge noen type anlegg støtte, for eksempel en stake, for å holde dem oppreist. Pulveraktig mugg og lacebug kan være et problem med flerårig asters, ifølge University of Vermont Extension. Naturlige kontroller som natron, bortskjemt melk og nyttige insekter er de beste måtene å håndtere disse problemene. I tilfelle dette ikke fungerer, hagebruk oljer og insekt såper er et alternativ.

krysantemum

Krysantemum, eller mødre som de er kjent, er stjernen i høst hagen. Dyrket i potter eller i bakken, disse plantene ikke tankene kjølig vær, eller til og med lys frost. Det er både hardfør mødre, som kommer tilbake hvert år i hagen, og blomsterhandler mødre, som kan se ut som hardføre mødre, men vil dø ut i løpet av vinteren med mindre brakt innendørs. Det første året du plante mødre, sørg for å vanne dem godt. Når mødre er 6-inches høy i løpet av våren, oppmuntre dem til bush ved å knipe de nye tips av planter. Fortsett å gjøre dette annenhver uke frem til 15. juli råder University of Delaware Extension. Mødre er attraktive for snegler, midd, bladlus og sommerfugllarver. Naturlige kontroller som diatomejord, en sterk spray av vann og fordelaktige insekter vil bidra til å holde disse skadedyr under kontroll. Det finnes kjemiske alternativer tilgjengelig hvis disse metodene ikke fungerer.

Crocus

De fleste er kjent med tidlig, vårblomstrende krokus i et bredt spekter av farger, inkludert hvit, gul og lilla. Det du kanskje ikke vet er at det er en fall-blomstrende krokus som kommer i disse fargene, så vel. De er ikke det samme krokus, så pass på at du kjøper gjør blomst i høst. Plante kort stund sovende knoller i juli eller august.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com