Design Regler for Maling Stripes på Walls

August 28

Design Regler for Maling Stripes på Walls


Selv om det er ingen spesifikke regler for å male striper på vegger, kan du følge noen viktige retningslinjer. Å vite noen nyttige retningslinjer for å male striper på veggene vil tillate deg å oppnå den beste se på rommet ditt - et utseende som er ikke bare stilig, men behagelig for øynene også. Hvis du lener mot å dekorere med striper, være sikker på at hvert program er passende for hva du prøver å oppnå.

vertikale striper

Maling vertikale striper på vegger for å lage et rom med lav takhøyde vises høyere. Dette skjer fordi vertikale striper bringe øynene oppover, derfor skaper en illusjon av høyde i rommet. Vertikale striper gi struktur til en ellers formløse rom. Selv om effektene fungerer best i rom med lav takhøyde, kan du male et rom som allerede har høye tak med vertikale striper også.

horisontale striper

Horisontale striper på veggene gjøre et rom ser mer romslig. Maleri horisontale striper i et rom gir en illusjon av et større og bredere plass fordi stripene forlenge rommet. Selv om effektene fungerer best i mindre rom, kan du male horisontale striper, et alternativ til vertikale striper, på veggene i et stort rom i tillegg.

Størrelser av Stripes

Spesifikke regler for størrelsen på stripene ikke eksisterer. Med andre ord, det finnes ingen rette eller gale størrelser for maleri striper. Men vertikale striper er mer visuelt tiltalende når de er malt ca 6 inches bredt, og horisontale striper er mer visuelt tiltalende når de er malt om en fot bred. Legg merke til at bredere striper ser mer casual enn smale striper, og at smale striper ser altfor opptatt når det brukes rundt hele rommet. Derfor er det best å bruke smale striper som en aksent, for eksempel på en vegg eller en mindre vegg. Selv om du kan male striper i forskjellige bredder på vegger, er maleri striper av lik bredde på vegger regnes som en klassisk design.

Colors of Stripes

Fargene som du velger for maleriet striper på veggene er viktig. Den beste måten å skape en fargekombinasjon som er behagelig for øynene er ved å velge farger basert på grunnleggende fargevalg. Noen av disse fargevalg inkluderer bruk av komplementære farger eller en kombinasjon av monokromatiske farger. Ta oppmerksom på at bare som vertikale og horisontale striper kan gi illusjon av høyde og plass, så gjør fargene. Mørke farger kan gjøre et rom føler koseligere, og mindre og lysere farger kan gjøre et rom ser mer innbydende og større.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com