Hvordan legge til en Peis

February 20

Hvordan legge til en peis. Legge til en peis bringer mye av verdi og personlighet til nesten alle hjem. En peis skaper et midtpunkt for et rom. Det blir et samlingssted og midtpunkt i ethvert hjem. Lær hvordan du legger en peis ved å følge disse trinnene.

Bruksanvisning

1 Sjekk med ditt forsikringsselskap for å sørge for at du legger en peis til ditt hjem er lovlig. Noen forsikringsselskaper dekker kun skader fra brann hvis peisen er profesjonelt installert. Sjekk også informasjon på peisen som du installerer; garantien kan bare være gyldig dersom peisen installeres av en profesjonell.

2 Bestem hvor du vil at peisen skal installeres. Tenk på trafikkmønster av rommet, vindu og dør plassering og andre objekter i rommet. Corner enheter er tilgjengelig som tar mindre plass og er mer out-of-the-måte enn veggelementer.

3 Bestem hva slags peis du ønsker i ditt hjem. Tre eller gasspeiser som er mest populære. Tenk på arbeidet når du velger din peis. En tre peis trenger et brennkammer og skorstein installert. En gasspeis trenger lufting plass og en gass linje som går til peisen. Du må kanskje få en tillatelse før du arbeider med gassledninger.

4 Mål peisen. Ta målinger av området i hjemmet der du vil ha installert peis. Husk at det må være rom for et ildsted, murstein surround, mantel og ventiler. De fleste peis selgere har pakker tilgjengelig med alle disse tingene sammen.

5 Se over de instruksjonene som følger med peisen. Les dem nøye og komme opp med en plan som inneholder en tidsplan og materialer for installasjon. Lag en liste over verktøyene du har tenkt å bruke, og hvordan du har tenkt å bruke dem. Tillat en entreprenør med peis opplevelse å gå over dine detaljerte planer med deg.

6 Følg produsentens anvisninger nøye. Hvis du ikke klarer å fullføre enda et skritt, ansette en entreprenør til å hjelpe installere peis. En feil installert peis kan bli en brannfare i hjemmet ditt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com