Hvordan finne dekorere tips for Kitchen Ideas

May 18

Kjøkkenet ditt kan gjøre en signatur uttalelse om ditt hjem. Men det er så mange kjøkken design som det er boliger, så hvordan vet du hvilken design som er best for deg? Bok- og bladhyller, spesialitet TV-programmer, og Internett er full av ideer om kjøkken design. Hvis du ikke vet hva din designtype er, er det lett å finne ut ved å gjøre litt research. Men det er også mer innovative måter å finne kjøkken dekorere tips. Denne artikkelen vil utforske noen av de mer kreative så vel som konvensjonelle metoder.

Bruksanvisning

1 Delta på et kjøkken og bad messe, utstilling, rettferdig og / eller konferanse. Sjekk med din lokale utstilling senter for en liste over kommende hendelser. Dessuten vil slike hendelser bli oppført i den lokale avisen. For eksempel er den Kjøkken og bad Industry Show arrangeres årlig. Møtende hele showet er kostbar, men åpningen er gratis og en EXPO pass for messegulvet kan koste så lite som $ 20.

2 Ta en titt rundt lokale kjøkken og bad butikker, men ikke ta med sjekkheftet. Du ønsker bare å få en følelse av hva som er der ute før du begynner å kjøpe elementer. Skriv ned noen dekorative element som fanger din fantasi.

3 Besøk modell boliger og ny-hjem byggeplasser. Utviklere vil ofte ansette profesjonelle designere til å iscenesette interiøret, inkludert kjøkkenet, for å bedre selge hjemmene. Du bare kan se noe som inspirerer deg.

4 Møt med et interiør hjem dekoratør, hvis du har råd til en. Dekoratører holde deg oppdatert på de nyeste hjem dekorere tips og de vil være i stand til å komme med forslag for å skape et kjøkken som passer din personlighet og behov.

5 Se gjennom design og dekorere magasiner for ideer og tips. Better Homes & Hage, interiør og tradisjonell design er bare tre av de mange hjem dekorere blader. Riv ut sider med ideer som inspirerer deg og skape et ønske bok ved å lime disse sidene i en bærbar PC.

6 Les bøker. Gå til arkitektur og dekorere delen av biblioteket eller din favoritt bokhandel. Slå opp titler på kjøkken design, kjøkken organisering og kjøkken stiler. Se etter titler som "Big Book of Kitchen Design" av Tina Skinner; "Alle nye kjøkken Idea Book" av Joanne Keller Bouknight, og "Design Ideer for Kjøkken" av Susan Boyle Hillstrom å starte søket. Bøker gi mer informasjon og tips i dybden, og kan instruere deg om hvordan å fullføre mange prosjekter på egen hånd.

7 Watch spesialitet TV-programmer på kjøkken design og kjøkken ideer. Ikke utelukke matlaging viser for å dekorere tips. Settene er profesjonelt utformet og full av design ideer. "Spice Up Your Kitchen" er på HGTV, og Candice Olson, vert og designer av "Divine Design," gjør mye av design for kjøkken. Se DIY nettverkets "Kjøkken Impossible", og på The Food Network, se sett av "Paula Homecooking", "The Neely" og "Semi Hjemmelaget" med Sandra Lee.

8 Bruk Internett og søk etter ideer og bilder på den eksakte tipset du trenger hjelp med. Hvis du trenger ideer om organisering av pantry, input "pantry organisasjon på kjøkkenet." Hvis du har spørsmål, skriv dem inn i en søkemotor med et spørsmålstegn og se på løsninger dukker opp. Tror ikke at noen spørsmål er for enkel; det er mange mennesker med det samme spørsmålet.

Hint

  • Bestem deg for hvor mye du har råd til å bruke på å dekorere kjøkkenet og holde seg til budsjettet. Du vil være stolt av hva du har vært i stand til å oppnå - og du bare kan bli overrasket over hva du finner.
  • Å se for mange alternativer kan være overveldende, og faktisk forvirre deg mer, så prøv å ikke gå over med din forskning. Velg to til tre forsknings veier og feste med dem.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com