Pink & Green Room Ideer for en liten jente

April 21

Pink & Green Room Ideer for en liten jente


Dekorere et barns rom gir deg muligheten til å omfavne din indre barn igjen med lyse, lekne farger og dum og søt dekorative aksenter. Enten den lille jenta ba om en rosa og grønne rommet eller du plukket fargene selv, ta dekorere inspirasjon til maling butikken og lage en uforglemmelig rom.

pinstripe Walls

Festoon veggene i en jente rom med malte pinstripes. Velg tre stripe bredder: en stor, en mellomstor og en veldig tynn. Tildele rosa eller grønn - fargen du foretrekker mest - i størst bredde, og bruk den andre fargen for mid-size stripe. Bruk hvit eller svart maling for de tynne aksent striper. Veggene kunne har bred stripe av sommelimegrønn, en tynn stripe av hvitt, et medium stripe av blek rosa, en annen tynn hvit stripe, og en annen bred lime stripe. Tape kantene av stripene nøye ved maling for å hindre at fargen blødning.

Monokrom med Accents

Velg enten rosa eller grønn som den dominerende fargen og bruke den andre som en aksent. For eksempel male vegger pastell rosa og fyller rommet med matchende møbler og tilbehør, som hvite og rosa polka-prikkete gardiner. Spre en skog-grønn teppe på gulvet under sengen.

Alternativt vurdere dekorere rommet for det meste i en nøytral skygge som hvit og fylle den med rosa og grønne aksenter, som beskrevet i "Lage en Space Pop med Bright Pink Accessories" på Apartment Therapy nettside. Start for eksempel med en hvit gutt størrelse håndverk bord og stoler. Male bordben eller stolben en sjokkerende skygge av fuchsia eller elektrisk limegrønn. Unite rommet visuelt ved hjelp av noen få detaljer som blander grønn og rosa, som paisley ark. Fordelen med sprut grønne og rosa detaljer på en nøytral palett er at rommet vil være mye lettere å modifisere som en jente blir eldre og ønsker en mindre barnslig utseende.

Flower Accent Wall

Male alle veggene bortsett fra en liten aksent vegg rosa. Male aksent vegg hvit og pryde det med store rosa tulipaner med grønne stilker og blader. Du trenger ikke være en profesjonell maler til å male tulipaner selv. Faktisk ville en forenklet maleri stil være passende for et barnerom. Eller, male blomster silhuetter i stedet. Dryss jentas seng med hjemmelaget filt blomsterblad puter, som foreslått i "Easy Weekend DIY: Mollys Felt Flower Pillows" på Apartment Therapy nettside.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com