Tips for rengjøring teppe flekker

March 29

Hvis gulvene er dekket med tepper, deretter rense teppe flekker er en vanlig vedlikeholdsoppgave. Alt kan falle eller søler på teppet, og mens clean-ups kan være lett til tider, noen flekker er bare for sta til å tørke bort. Når teppet blir en vanskelig flekk, det er et par tips om hvordan du kan fjerne det med vanlige husholdningsartikler.

Behandle Stain

En av de viktigste tipsene for rengjøring teppe flekker er å rengjøre den så snart som mulig. Faktisk, holde det fuktig også bidrar til å gjøre noen rengjøring teknikk mer effektive. Det første er å bruke eller lage et teppe rengjøringsmiddel og spray på flekken. En enkel tepperens løsning kan gjøres ved hjelp av litt natron, eddik, boraks og ammoniakk blandes i vann. La løsningen sitte i noen minutter på flekken, la tensider og syrer i renere begynne å bryte ned flekken.

Med manuell rengjøring

Når løsningen er lov til å sitte i noen minutter, spray det på nytt og bruke en skrubb børste forsiktig jobbe løsningen inn i teppet. Dette vil bidra til å løsne flekken fra teppet fiber. Bruk en klut eller håndkle for å utslette opp flekken. Plasser den over flekken, trykk den ned, deretter snu det og gjenta. kan det være lurt å spraye flekken området på nytt, og deretter bruke en klut eller håndkle for å gni flekken bort.
Men hvis flekken er der fortsatt, spray området igjen og la løsningen sitte for en lengre tid. Hvis du gjentar prosessen med sprøyting, skrubbing og blotting farget området, bør flekken kommer ut.

Blood Stains

Dersom teppet er farget med blod, bruke hydrogen peroxide på flekken. Prøv å sette den på mens den ennå er våt. Hvis flekken har tørket, mette den med vann først. Hydrogenperoksydet reagerer med blodet, løsne det fra teppet fiber. Etter å la det virke i noen minutter, kan du bruke en skrubb børste til videre løsne flekken. Blot det bort, så spray området med en teppe renhold løsning og la det sitte i noen minutter. Skrubb, deretter blot overflødig til flekken er borte.

Tepperens Machine

Et annet alternativ er å bruke en tepperens maskin. Pre-behandle flekken med en renseløsning, slik at det å suge flekken og løsne det fra teppet fiber. Bruk en skrubb børste, skrubbe i en sirkulær bevegelse, for å løsne flekken enda mer. Når flekken er pre-behandlet, bruker tepperens maskin å trekke opp flekken. Maskinen vil også blande vann og dens rengjøringsmiddel inn i flekken, og børstene vil agitere teppet fiber som suge trekker flekken ut av teppet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com