Naturlig hjemme rettsmidler for å bli kvitt mus

March 13

Naturlig hjemme rettsmidler for å bli kvitt mus


Finne en mus pilende over kjøkkengulvet, eller oppdage tegn på en mus som spiste rester kan være forvirrende å si det mildt. For mange mennesker rett og slett kjøpe giften er ikke et godt alternativ, siden det er bivirkninger og problemer med kjæledyr og sekundær forgiftning. Enten du ønsker å utrydde mus, eller rett og slett hindre dem fra stadig inn, kan alternative løsninger tilby fordeler uten negative bivirkninger og risiko.

peppermynte~~POS=TRUNC

Peppermint er en utmerket naturlig mus frastøtende. Sett noen dråper av 100 prosent ren peppermynte ekstrakt på bomull baller og plassere bomull baller uansett hvor du mistenker at gnagere kan være på vei inn. De misliker sterkt lukten av peppermynte og vil unngå det ved å stå utenfor.

løk

Mus liker ikke sterke lukter. De er forhindret av lukter som ammoniakk, men de fleste er også forhindret av denne lukten. Løk er et annet alternativ, og mange mennesker plante løk rundt huset deres for å holde mus fra å komme inn. Du kan også kutte løk i små biter og legg dem rundt der du mistenker at mus kommer inn, og dette vil også holde dem i sjakk.

Tabasco Sauce

Gjennom årene har folk utviklet blandinger og påfunn kjent for å holde mus i sjakk. Et eksempel er en blanding av 1 ss. Tabasco saus, 1/2 kopp såpe vaskemiddel og en liter vann. Bruk denne løsningen for å spraye rundt omkretsen av hjemmet. Bare for å være sikker, ikke spray det på planter eller blomster.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com