Hvordan bygge en mur Box sokkel

February 19

Wall boks hyller er ideelt for å vise dekorasjoner samt poster som du bruker på en daglig basis. Bygg din egen vegghyller å legge til egendefinerte lagringsplass til ditt hjem. Å gjøre bruk av vertikal plass er viktig, spesielt i mindre boliger eller rom med begrenset organisasjons plass. Bygg hyllene ved hjelp av møbler-grade kryssfiner slik at det kan bli beiset eller malt for å matche eksisterende treverk inne i rommet. Veggboksen sokkelen er 36 inches lang, 6 inches dyp og 16 inches høy. Endre dimensjonene til tilpasset passe hyllene til din plass.

Bruksanvisning

1 Skjær en 45-graders vinkel til 6-tommers endene av 3/4-by-6-by-16-tommers kryssfiner med en gjæringssag. Ene side fremdeles måler 16 inches lange, og den motsatte side blir kortere på hvert panel. Med andre ord, vil de lange punktene være på den samme side. Gjenta denne prosessen på de to 3/4-by-6-by-36-tommers kryssfiner for 6-tommers ender. Dette vil tillate at de to sett av paneler for å passe sammen som en bilderamme for å danne en eske.

2 Place 3/4-by-6-by-36-tommers finerplater parallelt med hverandre med de 3/4-by-36-tommers kanter flush mot en arbeidsflate. Orienter panelene horisontalt. Plasser på 3/4-by-6-by-16-tommers plater på endene av disse paneler for å danne en rektangulær sammenstilling.

3. Påfør trelim til endene av platene, hvor de går sammen. Trykk menigheten sammen, og klemme den i 24 timer med en ramme klemme. Tørk av overflødig lim med en fuktig klut. Fjern klemmen.

4 Senter 1/2-av-16-av-36-tommers kryssfiner panel over toppen av sammenstillingen. Dette er baksiden styret i veggboks sokkel. Hammer ferdig negler hver 4 til 6 inches gjennom bakpanelet inn i boksen forsamlingen til å feste den på plass.

5 Pensle et lag med tre finish på den ferdige veggboksen hylle forsamlingen med en pensel. La første strøk tørke i 4 timer, og deretter bruke en andre strøk. Vent 24 timer før du leverer sokkelen forsamlingen.

6 Velg en plassering på veggen for boksen sokkel. Skyv en stud finder langs veggen, og merk plasseringen av veggen stenderne nærmest valgte plasseringen med en blyant. Sentrer sokkelen forsamlingen mot veggen over blyantmerker. Drive to jevnt adskilte treskruer gjennom baksiden av sammenstillingen inn i hver vegg stud sted med en skrue pistol.

Hint

  • Male innsiden av boksen hylle i samme farge som veggen for en innebygd utseende.
  • Bruk vernebriller når trearbeid for å hindre mulig skade.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com