The Best Gartner Planter for Eastern Washington

March 1

Eastern Washington tørre klimaet gjør det perfekt for å plante innfødte arter i din hage landskapet. Trær, busker og blomster som antilope bitterbrush, skalv osp og klissete geranium vil gjøre særlig bra uten å måtte babyen dem fordi de allerede er tilpasset forholdene som finnes i denne delen av landet. Mens tørke-tolerant varianter er best, er det noen som tåler våte forhold, som de fant i nærheten av Woody områder.

Antelope Bitterbrush

Velg antilope bitterbrush for en innfødt busk som vil gjøre det bra i Eastern Washington landskapet. Dette mangfoldet vokser mellom 5 og 8 fot høy, foretrekker full sol og liker tørr jord, så det vil gjøre det bra i tørre forhold. Antelope bitterbrush produserer svært velduftende kremgule blomster om våren. Plante denne variasjonen for erosjonssikring i en skråning eller bank. Hvis kvister eller stammer berører bakken, kan de rykke der.

Quaking Aspen

Plant den skjelvende osp for et prangende tre som glitrar i et fall vind. Dette treet er et godt valg som et anker plante i hagen din Eastern Washington fordi det vil vokse så høye som 50 fot høy. Den foretrekker full sol og våt jord. Bladene slår gull i høst, og kan være forbundet med busker som har rød faller bladene for en fantastisk effekt. Denne varianten har en interessant bark som er glatt og kan være farget alt fra grønn-hvit til grå hvit. Barken er tynn og skreller, som gir karakter til landskapet.

Sticky Geranium

Sats på den klebrige geranium for en plante som blomstrer fra mai til september. De blomstrer har rosa til lavendel blomster med røde årer. Denne planten liker å være i minst delvis sol med gjennomsnittlig jordfuktighet og vil vokse alt fra 1 til 4 fot høy. Blomstene stå høyt over de grønne bladene og stilkene har en hårete karakter. Den klebrige geranium har fått navnet sitt fordi stilkene avgir et klebrig stoff. Denne planten liker godt drenert, loamy jord og er best formeres ved frø.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com