Hvordan Draft-Proof Your House

February 1

Hvordan Draft-Proof Your House


Med stadig økende oppvarming og avkjøling, ta skritt for å holde den varm eller kald luft i hjemmet ditt er viktig. På bare en sesong, vil kostnadene ved utkast isolasjonsmaterialer er mer enn gjort opp i de resulterende redusert oppvarming og kjøling utgifter. Hvis du gjør din egen utkast korrektur er også skremmende oppgave å vurdere, vurdere å ansette fagfolk til å gjøre jobben for deg, men de fleste boliger kan være tilstrekkelig forseglet med noen weather, caulk og isolerende skum.

Bruksanvisning

1 Finn trekkfulle områder av ditt hjem ved å holde et tent stearinlys eller en bit av vevet nær dør- og vinduskarmer. Enhver bevegelse i flamme eller røk, eller i vevet, indikerer et utkast som skal være forseglet.

2 Seal dører med weather og installere dørk feier langs bunnen av dørene. Feier kommer i gummi, vinyl eller pensel stiler, og bør velges i henhold til ditt gulv.

3 Seal vinduer med skum tape weather.

4 Caulk rundt vindu og dørkarmer, både innvendig og utvendig. Tett hvor som helst du se en synlig sprekk der luften kan unnslippe.

5 Weathers rundt loft eller loft lemmen.

6 Caulk langs baseboards, vegg og tak ledd, rundt stikkontakter og bytte plater.

7 Bruk spray-on isolerende skum innendørs og utendørs rundt rør hvor de kommer inn i huset. Caulk kan anvendes for små sprekker, men skummet fungerer bedre for større åpninger.

8 Fyll sprekker i gulv og vegg ledd, gulvlister og lister med et fleksibelt silikon filler.

9 Cover vinduer med gardiner eller nyanser, åpne dem i vinter i løpet av dagen for å la solen og lukking dem om natten for å felle den varme luften. Gjør det motsatte i varmt vær når du prøver å holde huset kjølig.

10 Kjøp dekker for nøkkelhull og letterboxes å forsegle ut utkast.

Hint

  • Ikke forsøk å forsegle kjøkken, bad eller vaskerom, da dette kan redusere ventilasjon og forårsake mugg og mugg problemer.
  • Forsegle ubrukte peiser med skorstein caps eller oppblåsbare peis puter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com