Slik Dekorer med Antique Clocks

January 20

Antikke klokker tilbyr et utvalg av former, materialer og stiler for å dekorere hjemmet ditt. Enten det er den viktorianske stilen du elsker eller Art Deco linjer og detaljer du mest tiltrukket av, antikke klokker av alle epoke har sin egen sjarm og nostalgi som tiltrekker seg en betrakterens øye og fantasi. Passer for alle rom i huset, kan en antikk klokke legge tidløs skjønnhet i ditt hjem.

Bruksanvisning

Dekorer med Antique Clocks

1 Vis frem samlingen sin variasjon av lagdeling kappe stil klokker på en hylle eller en benkeplate. Start med et par høye smale klokker i ryggen, deretter to mellomstore klokker foran det, med en liten antikk klokke i helt foran. En lagdelt design gjør at seerne til å få en følelse av de ulike stiler og materialer samlingen er laget av og tar nytte av begrenset plass på displayet.

2 Fyll et høyt tomrom med en antikk bestefar klokke. En antikk bestefar, eller den mindre versjonen, en bestemor klokke, passer perfekt i en foajé eller smal plass mellom vinduer eller dører og gir dybde til en ellers kjedelig plass.

3 Legg interesse for en bokhylle. Mindre Art-Deco klokker ser flott ut mot rike tekstur av gamle bok-bindinger og bringe ekstra dybde og visuell interesse til en standard bokhylle enhet. Scatter klokker foran stående bøker og på toppen av stablet bøker å tiltrekke øyet. Bruk ca tre antikke klokker på en standard multi-skrin bokhylle å markere klokker uten å gjøre skjermen ser overfylt.

4 Hang en utstilling av antikke klokker på et fokus veggen. Paint ene veggen på rommet ditt en dyp rød eller annen aksent farge som koordinerer med innredningen din. Heng fem til syv antikke vegg klokker på aksent veggen i en ikke-lineær display. Bruk et ujevnt antall klokker, slik at gruppen har en organisk følelse i motsetning til utseendet av en klokke butikk der klokkene skulle stilt opp galleriet stil.

5 Lag en skjerm på et bord under en periode lampe. En liten aksent bord med en leselampe gir den perfekte plassen for en spesiell antikk klokke. Enten ditt hjem er innredet i en stil eller epoke eller mange, kan du likevel lage en vintage plass ved hjelp av en forholdsvis gammel lampe, duk og klokke, samt en periode stol. Denne spesielle plass vil tiltrekke betrakterens øye.

Hint

  • Alltid støv eller rengjøre antikke klokker før de vises på hyller eller vegger.
  • Ikke heng skjøre antikke klokker. Pass på at alle deler av døgnet er sikre før visning i en høy trafikk område eller på en vegg hvor løse deler kan få klokken til å falle.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com