Hvordan fjerne en flekk fra flensen av en Chrome Sink

March 25

Hvordan fjerne en flekk fra flensen av en Chrome Sink


Sink flenser sitte i renne av vasken for å hjelpe kanalen vann til drainpipe. Å se mye kontakt med overflødig vann, kan metall flenser raskt vokse farget av overskytende buildups av mineralforekomster. Noen matvarer og væsker som te og teblader, kan også la tannin flekker. For polert metall eller krom vasker, flekker skiller seg ut som en sår tommel. Gjenopprette feilfri overflate av vasken ved å fjerne flekker fra avløpsflensen. Ansett flekk fjerning metoder som ikke vil ødelegge chrome glans.

Lys hardt vann flekker

Den sure natur eddik vil raskt spise gjennom lys hardt vann flekker uten å skade krom finish. Vask flensen først å fjerne gunk, ved hjelp av en slipende scrub pad. Etter skylling, suge tørkepapir i hvit eddik, og dekker de fargede området av flensen med håndkle. En gjennomvåt papirhåndkle vil tillate eddik å sitte og mette mineralforekomster på flensen uten eddik kjører ned i avløpet. Skyv håndkle inn i vanskelige å nå sprekker i flensen. Du kan la håndkle i noen minutter mens eddik løser opp mineralforekomster. Fjern papiret håndkle, skyll flensen med friskt vann og tørk med et håndkle.

Tunge hardt vann flekker

Hardt vann flekker igjen for å sitte i en lang periode vokse vanskeligere å fjerne med eddik alene. Ved vedvarende, lang sitter hardt vann flekker, lage en tykk pasta av natron og eddik. Baking soda, teknisk referert til som natriumbikarbonat, fungerer som et mildt slipemiddel som vil bidra til å bryte ned mineralforekomster uten å ripe opp metall finish. Påfør et tykt dekke av lime over de fargede området av flensen, og forsiktig skuring flekken med lime, tar seg ikke å lage riper i forkrommet finish. La pastaen tørke over flekker, skyll den bort med rent vann og tørk flensen med et håndkle.

Lys Tannin Flekker

Selv om det ikke ser ut som det kan skinnende metall fortsatt har noen porøsitet, spesielt hvis den polske har slitt ned noen. Prosessen med å fjerne lys tanninflekker bruker også et papirhåndkle, men denne gangen ammoniakk erstatter eddik. Kjent for å fjerne blekk flekker, vil ammoniakk på samme måte fjerne pigmentene igjen av tannin flekker. Etter vasking og tørking av flensen, dekker farget område av flensen med den ammoniakk-fuktet papirhåndkle, og la papirhåndkle i flere minutter mens ammoniakken absorberer tannin flekker. Ta av håndkleet, skyll og håndkle-tørke flensen.

Tunge Tannin Flekker

Igjen, kan flekkfjerning nødvendiggjøre en mildt slipemiddel hvis flekkene er tunge nok. Hvis tannin flekker nøle etter soaking dem med ammoniakk, lage en pasta av natron og ammoniakk. Lett skrubbe flekker med en slipende scrub pad. Flenser har ofte mange detaljer, så når en skrubb børste beviser ineffektiv, ansette en tannbørste for å komme inn i de vanskelige å nå steder. La pastaen til å sitte, og dekker flekker til lim tørker. Du kan skylle pastaen ned i avløpet med ferskvann. En bit av hydrogenperoksid kan også hjelpe, men ikke la hydrogen peroxide sitte så lenge at det mars mål.

Future Vedlikehold

Rutine og riktig vask rengjøring praksis vil bidra til å beskytte flensen fra fremtidige flekker. Vann står for store mengder tid fører til mineralforekomster for å bygge opp, så tørker ut flensen etter bruk vasken. Du kan unngå tannin flekker helt ved å skylle flekken fremkallende stoffer raskt før noen misfarging setter inn. Metall også riper og dulls lett når du er i jevnlig kontakt med slipende materialer. Unngå å bruke granulert vaskemidler og skureputer som de kan ripe krom eller skinnende metalloverflater. Unngå også å bruke svært sure eller sterke kjemiske rengjøringsmidler for å unngå korrosjon og skrape.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com