Hva å gjøre med roser på senhøsten?

May 22

Gartnere i kaldere klima må forberede sine roser for vinteren. Den beste tiden å gjøre disse forberedelsene er sent på høsten. Ta visse tiltak på den tiden øker sjansene for roser å overleve vinteren og produsere igjen neste år.

Vask det opp

Raking opp forebygger sykdom fra forming i den gamle døde blader. Stille frø forbereder anlegget i vinter så la den siste blomstrer skjemaet nyper. Mens en sunn plante er viktig for vinteren overlevelse ikke gjødsle etter 31. juli Befruktning utløser ny vekst som, hvis startet sent på året, ikke vil overleve vinteren.

Trim It Back

Sterke canes (filialer) hjelpe roser overleve vinteren. Eliminere de svake canes forlater hoved solide stokker sent i høst. Hold rørene sammen, ved å binde med hyssing, for å bidra til å fremme styrke.

Lag en Mound

To uker før høsten fryse opp bringe jord fra et område fra rosebusker i stedet for å fjerne smuss som allerede er å beskytte sine grunnstrukturer. Lag en haug om en fot høyere enn krysset der rosen kommer fra jorda. Jordsmonnet dekker holder temperaturen av anlegget i overensstemmelse gjennom vinteren. Dette er mindre skadelig for planten enn fryse-tine-svingninger.

mulch Det

Mulch gir et ekstra lag med isolasjon over jordhaug. Velg en mulch fri for ugressfrø som flis eller bark. I noen forhold kan trenge å bli holdt på plass med netting for å hindre vind skader mulch.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com